Başkan Sinan Çakır: Devrim niteliğinde çalışmalar yapıldı

TAKİP ET

Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, "Büyük hedeflere ulaşmak için büyük adımlar atılması gerekiyordu. Devrim niteliğinde çalışmalar yapıldı" dedi.

Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır Borsa ve Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet binalarının açılışı münasebetiyle gerçekleştirilen “Üreten Samsun’un Yıldızları” ödül töreninde bir konuşma gerçekleştirdi. 
Başkan Çakır konuşmasında “TOBB Başkanımız olarak göreve başladığınız ilk günden itibaren taleplerimizin hiçbirine kayıtsız kalmadınız. İş ve yatırım ortamını iyileştiren pek çok düzenleme, sonsuz destek ve katkılarınız ile birlikte hayata geçti. Oda ve borsalarımız sadece kanunla kendisine verilmiş görevleri yerine getiren kurumlar olmaktan çıkarak, üyelerine çok çeşitli hizmetleri veren kurumlar haline geldi. Büyük hedeflere ulaşmak için büyük adımlar atılması gerekiyordu. Devrim niteliğinde çalışmalar yapıldı. Bu süreç içerisinde görev yapmış bakanlarımız, milletvekillerimiz, valilerimiz, büyükşehir belediye başkanlarımız bu birlikteliğe ve projelere sonsuz destek verdiler.” dedi.


“19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız arifesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün milli mücadelemizi başlattığı yer olan İlkadım şehri Samsun’da başta oda ve borsa başkanlarımız olmak üzere ülkemizin dört bir tarafından gelen misafirlerimizle bir arada olmaktan da ayrı bir memnuniyet duymaktayız.” diyerek sözlerine devam eden Çakır;
“Gerek hizmet binamıza verdiği destekler gerekse de ilimize kazandırdığı; sahip olduğu uygulama laboratuvarlarının yanında kütüphaneleri, spor salonları ve geniş imkanları ile tam bir ilim irfan yuvası olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlyas Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu’na şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Başkan Çakır “Binamızın gerçekleştirilmesinde bizlere yol gösteren, destek olan Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı’ya, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e, geçmiş dönem Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a, geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız günümüz Samsun Milletvekili Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a, şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Başkan Sinan Çakır: Devrim niteliğinde çalışmalar yapıldı