Başkan Ulusoy Ulusoy Un'un Performansını Değerlendirdi

TAKİP ET

Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Ulusoy Un'un yükselen performansını değerlendirdi.

Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Piyasa Hattı programında, Ulusoy Un’un yılın ilk çeyreğinde yükselen performansını değerlendirdi. Ulusoy, “Yüzde 30’luk bir büyüme hedefi dahilinde, 2020 yılında temettü dağıtımı olacağını beklemiyoruz” dedi

Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Bloomberg HT'de yayınlanan Piyasa Hattı programına Skype bağlantısıyla katıldı. Ulusoy, Güzem Yılmaz'ın sunduğu ve canlı olarak yayınlanan programda, Ulusoy Un’un yılın ilk çeyreğinde yükselen performansını değerlendirerek Covid-19 pandemisi nedeniyle artan gıda talebi ve bunun yansımalarına ilişkin finansal tahminleri anlattı. Ulusoy ayrıca, Samsun’da kurulan ikinci tesisle yükselen kapasite kullanımına ve yeni yapılan yatırımlara ilişkin bilgiler verdi.

2021 ve SONRASI DEĞERLENDİRİLECEKTİR
Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, şöyle konuştu: “Temettü politikasına baktığımızda, bizim zaten malumunuz bu dönemde STK’nın tebliğ olduğu, temettü dağıtımının sınırlandırılması ile ilgili, bizim de yüzde 30’luk bir büyüme hedefi dahilinde, henüz yönetim kurulu tarafına tavsiye olmasa da, 2020 yılında temettü dağıtımı olacağını beklemiyoruz. 2021 ve sonrasını değerlendirilecektir. Yani büyümenin, özellikle üretim fabrikasının 2. ve 3. fazı tamamlandıktan sonra bunlar mutlaka gündeme gelecektir.”