Çarşambalı Girişimcilere belgeleri verildi

TAKİP ET

Çarşamba Ticaret Borsası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle oluşturulan Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi tarafından Samsun İŞKUR İl Müdürlüğü ve KOSGEB ortaklığıyla 4.Girişimcilik Kursu düzenledi. Başvuruda bulunan kişilerden seçilen 25 kursiyer geleceğin iş kadınları geleceğin iş adamları olmak üzere kursu başarıyla tamamlayarak belgelerini katılımcıların ellerinden aldı.

Belge töreni Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) toplantı salonunda yapıldı. 
Samsun Çarşamba’da ki  “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Programı’nın” 4. Kursu için yapılan sertifika törenine; Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, KOSGEB Samsun İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, Samsun İŞKUR İl Müdürü Vekili Sait Gül, Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, ÇTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Atsan, Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu, Çarşamba Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Müdürü ve Kurs Eğitmeni Ayfer İlhan, ÇABED Spor Kulübü Başkanı Mustafa Uçar, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Fikriye Pekşen ve Nejla Tak ile davetliler katıldı. 

Törende, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 25 kadın ve erkek girişimci sertifikalarını katılımcıların elinden aldılar. Katılım belgeleri verilen girişimciler bu belgeleri ile projelerini hayata geçirebilmek için ilgili kurumlara hibe ve destek için başvuruda bulunabilecekler. Ayrıca program sonunda günün hatırası olarak pasta da kesildi. 

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası