Çocuğunu sanatkar yapmak isteyenlerin dikkatine!

TAKİP ET

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, gençlere iş imkanı yaratacakları çalışmalara başladıklarını belirterek, "Gençlerimizi meslek erbabı yapmaya hazırız" dedi.

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "13 ila 20 yaş aralığında genç kardeşlerimize iş imkanı yaratarak gelecekte meslek erbabı olma yolunda çalışmalar düzenliyoruz ve Sizlere Garanti Ediyoruz. 
Çıraklık görevi ile güvenilir ve mesleğinde başarılı olmuş bir esnaf ve sanatkar ustamızın yanına yerleştiriyoruz.
Mezuniyeti her ne olursa olsun Mesleki eğitim merkezine kayıt yaptırıp ilgili mesleğinin eğitimini almasını ve bu eğitimin sonunda Kalfalık,ustalık ve usta öğreticilik belgelerini almasını sağlıyoruz.
Zorunlu eğitim kapsamsında eğitimini tamamlayamamış olanlara açık öğretim lise veya üniversite eğitimlerini alma imkanı yaratıyoruz.
İlgili Kurum ve Kuruluşlar İle Yapacağımız Anlaşmalar ile hem sosyal Hem Kültürel Etkinler Düzenleyip bilgi ve Birikiminizi en Yüksek Seviyelere Taşıyoruz.
Çıraklık sürecinden Usta Eğiticilik Dönemina Kadarki çalışma süresinince başarı elde etmesini sağlayacak bilgi ve birikimini aşılayarak mesleki eğitim merkezi,odamız ve  ilgili Kurumlarca ortaklaşa düzenlediğimiz imkanlardan faydalandırıyoruz.
Çıraklık döneminden ustalık dönemine kadar olan süreç ve daha sonrasında işyeri açma ve kedi işini kurma konusunda gerkli tüm teşviklerden faydalanmalarını Sağlıyoruz.
Kısacası  Birlikte Geleceğinizi inşa Ediyoruz.
İşinin erbabı,esnaf,sanatkarlar yetiştirmek istiyoruz..
Tüm bu maddeleri Samsun Madeni Sanatkarlar Odası olarak desteklediğimizi ve güvence altında olduğunu belirtiriz.
Unutmayalım ki !! Herkes öğretmen savcı polis memur yada masa başı bir iş kolunda olmak zorunda ve durumunda değildir.Ülkemize üretim ve Katma değer Katacak olan Sanatkarlardır.
Samsun Madeni Sanatkarlar Odası."