Comdata Türkiye Samsun'a 5 milyon TL'lik yatırım yapacak

TAKİP ET

Bilgi ve iletişim hizmetleri şirketi Callus'ı satın alarak Türkiye'deki yatırımlarına hız veren Comdata Group, faaliyetlerini artık "Comdata Türkiye" markası altında yürütecek. Samsun'un en büyük istihdam sağlayan şirketi konumunda olan Comdata Türkiye, 2016'da Samsun'daki operasyonlarını geliştirerek, şehre 5 Milyon TL'lik yatırım gerçekleştirmeyi planlıyor.

Samsun’un en büyük işverenlerinden biri olan Callus’ı satın alarak Türkiye’ye adım atan ve yatırımlarına hız veren Comdata Group, Türkiye’deki ve Samsun’daki büyümesini istikrarla sürdürüyor. Callus’tan “Comdata Türkiye”ye değişim sürecini bu yıl itibariyle tamamlayan Comdata Group, Samsun'da bir basın buluşması gerçekleştirerek marka dönüşüm sürecini ve önümüzdeki dönem Samsun’a gerçekleştireceği yatırımları açıkladı.

" Samsun’a 5 milyon TL'lik yatırım yapacağız "
Comdata Türkiye Genel Müdürü Bahadır Pekkan, 2016 senesi içerisindeki Türkiye ve Samsun özelindeki yatırım planları hakkında şunları söyledi: “Müşteri deneyimi adına çok önemli projelere imza attığımız Samsun’a yatırım yapmaktan ve istihdam sağlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Bugün Samsun'da toplamda 1700 çalışanımızla Türkiye’nin dev markalarına hizmet sağlıyoruz. Comdata Türkiye olarak Samsun’da yeni bir lokasyon açma planımız bulunuyor. 2016'da Samsun’daki operasyonlarımız için yaklaşık 5 Milyon TL'lik bir yatırım yapacağız. Yapacağımız bu yatırımla Samsun’daki istihdamımızı arttırmayı hedefliyoruz. Comdata Türkiye büyürken Samsun ekonomisi de büyüyecek."
Callus’tan Comdata Türkiye’ye marka değişim sürecini de değerlendiren Pekkan, “Ciro ve çalışan sayısı olarak sektörde ilk beş şirket arasında yer alan Callus'ı, başarıları, şirket kültürü ve sunduğu ürün/hizmet portföyünün Comdata Group’a yakın olması nedeniyle tercih ettik. Callus’tan Comdata Türkiye’ye değişim sürecimizi ise bu yıl itibariyle tamamlamış bulunmaktayız. Artık yolumuza Comdata Türkiye olarak devam ediyoruz.”
Yapacakları 20 Milyon TL'lik yatırımla Türkiye’deki pazarlarını %30 oranında büyütmek istediklerinin altını çizen Pekkan, artık çağrı merkezi olmanın da ötesine geçerek müşterilerinin uzun vadeli çözüm ortağı olmayı hedeflediklerini söyledi. Telekom, enerji, finans ve perakende gibi ekonominin önemli sektörlerine müşteri deneyimi hizmeti sunan Comdata Türkiye, sahip olduğu deneyim ve iş süreçlerine kattığı değer ile müşterilerinin uzun vadeli çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

Comdata Türkiye Hakkında
Comdata Türkiye, Telekom, Enerji, Finans ve Perakende gibi ekonominin önemli sektörlerine müşteri deneyimi hizmeti sunan bir şirkettir. Gelir artırımı, müşteri hizmetleri, doküman yönetimi, backoffice ve teknoloji hizmetleri sunan Comdata Türkiye, İstanbul, Konya ve Samsun olmak üzere, müşterilerine üç merkezde hizmet vermektedir. Ana merkezi İtalya'da bulunan Comdata’nın, ülkemizde 3000’e yakın çalışanı bulunmaktadır. Comdata Group’un 20 yılı aşkın uluslararası tecrübesi ve teknoloji altyapısı sayesinde sektöründe öncü olmayı hedefleyen Comdata Türkiye, yenilikçi ve büyüme odaklı yapısıyla müşterilerine en kaliteli ve en hızlı hizmet verme vizyonuyla iş çözümleri geliştirmektedir.

comdata samsun