Ekinos Proje Danışmanlık Samsun Gıda Fuarı'nda

TAKİP ET

Ekinos Proje Danışmanlık ve Mühendis Hizmetleri, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılışı gerçekleştirilen Samsun Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda işletme Teknolojileri Paketleme ve Lojistik Fuarı'nda stant kurarak yaptıkları çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

2014 şubat ayında faaliyet göstermeye başlayan Ekinos Proje Danışmanlık ve Mühendis Hizmetleri, kaynakların en doğru ve verimli şekilde kullanılmasına yardımcı olarak “başarı ve hedef odaklı hizmet” anlayışı ile hizmet vermeye devam ediyor. 
Daha fazla kesimlere ulaşmak adına çeşitli organizasyonlarda yer alan Ekinos Proje Danışmanlık ve Mühendis Hizmetleri TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılışı gerçekleştirilen Samsun Gıda Fuarı'nda stant kurarak verdikleri hizmetler hakkında ziyaretçileri bilgilendirdi. 

Standı ziyaret edenlerle tek tek ilgilenen Ekinos Proje Danışmanlık ve Mühendis Hizmetleri yöneticisi Salim Yurtsever, "Ekinoks proje danışmanlık; insan değerinin, kurumsal farklılıkları gözetilerek, özgün çalışmalarımız ile güçlendirilmesi, artı değerlerin kazanılması için kişi ve kurumlarla birlikte ortak çalışma ile sağlanacağı inancıyla hareket etmektedir. Bu yolda, Tarım ve kırsal kalkınmayı destekleme kurumu, Kosgeb, Kalkınma ajansları, Ab projeleri, Tübitak, Bakanlıklar, Ekonomi bakanlığı teşvik sistemi, Uluslararası bankalar-kredi hizmetleri, Fizibilite / araştırma hizmetleri sunmaktayız.
Hizmetlerimizde aldığımız akademik eğitimler, edindiğimiz tecrübelerin tümünü sizlerle paylaşmaya hazır, bilginin paylaşarak arttığı bilincindeyiz. Ekinoks Proje çalıştığı kişi/firmaların yönetici pozisyonundaki kişilerle birebir temaslarını sürdürerek ve doğru bilgiyi doğru kişiden alarak, güncel bilgiler ile sizler için en uygun olanı belirler, detaylı olarak anlatır ve uygular.
Ekinos Proje Danışmanlık ve Mühendis Hizmetleri Güzelyalı Mah.. 3004. Sk. No:12 Atakum / SAMSUN adresinde hizmet vermektedir. Bu konularla ilgili olarak daha detaylı bilgiye www.ekinoksproje.com.tr adresinden ve 0362 435 40 70 nolu telefondan alınabilmektedir. 
Bu düşünceler içinde standımızı ziyaret eden tüm ziyaretcilerimize teşekkür ederiz." dedi.

Ekinos Proje Danışmanlık ve Mühendis Hizmetleri