Eren Günhan Ulusoy Atakum'da başarı hikayesini anlattı

TAKİP ET

Kariyer Yolunda Tecrübe konulu söyleşi programında işadamı ve akademisyenler ile öğrencileri buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'İşadamlarımız ve akademisyenlerimizin tecrübeleri, gençlerimize ışık olacaktır' dedi. Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy'da, "Genel müdür olduğum günden itibaren on yılda ciromuzu yüzde otuz katına çıkardım." dedi.

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kariyer Yolunda Tecrübe’ konulu söyleşide, işadamları ve akademisyenler, tecrübelerini OMÜ’lü öğrencilerle paylaştı. Yalı Kafe’de düzenlenen söyleşide, konuşmacıların başarı hikayelerini dinleyen öğrenciler, merak ettikleri konularla ilgili sorular yöneltti.

Atakum Belediyesinin, OMÜ’lü öğrencilere yönelik olarak düzenlediği ‘Kariyer Yolunda Tecrübe’ konulu söyleşide konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Gençlerimiz, eğitimlerini tamamladıktan sonra iş hayatına atılacaklar. İş hayatlarında onları bekleyen zorluklar hakkında bilgi sahibi olmalarını istedik. Bu anlamda her birinin bir başarı öyküsü bulunan işadamları ve akademisyenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu söyleşinin verimli olduğunu düşünüyorum. Hayatımızda en önemli kazanımlardan birisi de tecrübedir. Konuşmalarımız, tecrübelerini öğrenci kardeşlerimizle paylaşarak, gelecek hayallerine ışık tuttu. Önemli bir etkinliğe daha imza atmanın mutluluğunu duyduk” dedi.

ULUSOY UN'DA STAJ YAPACAKLAR

Söyleşiye konuşmacı olarak Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, OMÜ  İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Doğan, Marka Danışmanı Mustafa Solmaz ve Albaraka  Türk Karadeniz Bölge Müdürü İbrahim Uzun katıldı. Söyleşinin moderatörlüğünü ise iş insanı Gökhan Güler  yaptı. Konuşmacıların, mesleki tecrübelerini aktarmalarıyla başlayan programda Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy dinleyicilere küçük bir sürpriz yaptı. Ulusoy'un sorduğu sorulara doğru yanıt veren kişiye kendi şirketinde ücretli staj imkanı sağlayacağını söylemesi üzerine çok sayıda öğrenci doğru yanıtları bulmaya çalıştı. Soruları doğru yanıtlayan iki öğrenci Ulusoy Un'dan staj hakkı kazandı. 

"BABAM ZAHİRECİ DÜKKANI AÇTIĞINDA HEDEFİ UN FABRİKASI SAHİBİ OLMAKTI" 

Konuşmasına babası Fahrettin Ulusoy'u alkışlatarak başlayan Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, '' Bugün şirketimiz bu noktaya geldiyse bunu babam Fahrettin Ulusoy'a borçluyum. Sıfırdan bir zahire dükkanı kuran, bununla yetinmeyip kendisine un fabrikası sahibi olmak hedefi koyan bir insandan bahsediyorum. Ben, fabrika sahibi bir babanın oğlu olarak okumasam da olur diye düşünebilirdim; ama öyle düşünmedim. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden bir tanesini dereceyle kazandım ve dereceyle mezun oldum. Master için yurtdışına gitmeyi düşünürken bir gün babam aradı ve 'En iyi master un fabrikasında yapılır. Ben de genel müdür olduğum günden itibaren on yılda ciromuzu yüzde otuz katına çıkardım.'' dedi. 

 Söyleşinin ardından Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı konuşmacılara teşekkür plaketi hediye etti.

Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy