EYT ile ilgili açıklama ne zaman yapılacak! Bakan Bilgin'den heyecanlandıran açıklama

TAKİP ET

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin'den bugün milyonları heyecanlandıran EYT açıklaması geldi: Önümüzdeki günlerde açıklayacağım.

Bursa Üretim Sürecine Katılım Desteklenmesi Projesi çerçevesinde Bursa'da konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, bu proje ile 50 bin istihdam sağlanmayı hedeflediklerini ifade etti.
Bakan Bilgin'den milyonları heyecanlandıran EYT açıklaması: Önümüzdeki günlerde açıklayacağımÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin.
"3600 EK GÖSTERGEYİ DÜZENLEYECEK ÇALIŞMALAR YAPTIK"
Sanayi ve üretim ve arasındaki en önemli unsur olan beşeri boyutunun desteklenmesi, emeğin sosyal bakımdan korunmasını sağlayacaklarını dile getiren Bilgin, "Bizler sosyal politikalarla bunu gerçekleştiriyoruz. Bütün kamu çalışanlarını koruyan 3600 ek göstergeyi düzenleyecek çalışmalar yaptık. Emekçinin enflasyon konusunda konumunu güçlendirdik. Asgari ücretteki aşınmayı, enflasyon karşısında yüzde 30 destek verdik. Bunlar devam edecek. Türkiye emekçileri bunu biliyor. Türkiye sosyal sorumluluk projelerini uygulayacaktır. Ekonomideki olumsuzluklara karşı çalışanlar korunacaktır. Kimse endişe etmesin" dedi.
"GEÇİÇİ İŞÇİLER, EYT'Yİ TAMAMLADIĞIMIZ GÜN, ONLARI AÇIKLAYACAĞIM"
Bilgin, "3600 ek gösterge, asgari ücret, yarın da sözleşmeli personel konusunda dosyayı açtığımda basınla paylaşacağım. Geçici işçiler, EYT'yi tamamladığımız gün, onları açıklayacağım. Önümüzdeki günlerde söz edeceğim. İstihdam daha önemlidir. Bu konuya üretim sürecine katılımına dikkatlerini çekmelerini istiyorum" dedi.

EYT ile ilgili açıklama ne zaman yapılacak