Finans sektörü Samsun'da toplanıyor!

TAKİP ET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ve Samsun Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen 'Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı'na katılmak üzere Samsun'a geliyorlar.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ve Samsun Ticaret Borsası evsahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) işbirliğinde, 09 Ocak 2019 Çarşamba günü Sheraton Grand Samsun Hotel'de 'Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı' düzenleniyor.
Konuyla ilgili olarak Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan açıklamada; "Odamız ve Samsun Ticaret Borsası evsahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) işbirliğinde,  09 Ocak 2019, Çarşamba Saat:10.00’da Sheraton Grand Samsun Hotel'de 'Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı' düzenlenecektir. 

İş dünyası, banka genel müdür ve genel müdür yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirilecek toplantı öncesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, ortak basın açıklaması yapacaklardır. " denildi.