Genç MÜSİAD 7. Uluslararası Genç İşadamları Kongresi'ni düzenledi

TAKİP ET

Genç MÜSİAD tarafından 'NEXT' temasıyla bugün gerçekleştirilen 7. Uluslararası Genç İşadamları Kongresi, dünyanın önde gelen girişimcilerini, geleceğin iş insanlarıyla buluşturdu.

MÜSİAD’ın yanı sıra devletin önde gelen temsilcilerinin yer aldığı kongrede Türkiye’nin yatırım stratejisinden endüstri, sanayi ve teknolojinin geleceğine kadar ticaretin yeni çağını yansıtan pek çok konu, ulusal ve uluslararası konuşmacılarca masaya yatırıldı.

Kongrenin açılışında konuşan Genç MÜSİAD Başkanı Furkan Akbal, “Pandemi, ‘yarını bugünden fark etmeyi’ sağlayacak fırsatlar ile üretimden finansa, rekabetten iş modellerine kadar her alanda yenilenmeyi getiriyor. Dijitalleşmeye uyum sağlayamayan, insan ve toplumu hiçe sayan bir büyüme sürdürülebilir değil. Gençleri ve teknolojiyi harmanlayarak iş dünyasına taşıyan yeni neslin platformu olarak bu gerçeklerle yarını bugünden fark ediyoruz” dedi.


Genç MÜSİAD’ın 2008 yılından bu yana her 2 yılda bir düzenlediği Uluslararası Genç İşadamları Kongresi’nin (UGİK) 7’ncisi bugün ‘NEXT’ temasıyla düzenlenerek dünyanın en önde gelen girişimcilerini, fikir ve önderlerini geleceğin iş insanlarıyla buluşturdu. ‘Yarını Bugünden Fark Et’ sloganıyla, hibrit olarak MÜSİAD Genel Merkezi’nde düzenlenen ve Genç MÜSİAD Başkanı Furkan Akbal ve MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan'ın ev sahipliğinde düzenlenen kongreye MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yarar, Hazine ve Maliye Bakanı Yardımcısı Nurettin Nebati, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu protokol düzeyinde katıldı. 


Ulusal ve uluslararası pek çok konuşmacı UGİK 2021’de ‘çalışma düzenlerinin ve ortak çalışma alanlarının geleceği, Türkiye’nin yatırım stratejisi ve geleceği, girişim sermayesi ve teknoloji ekosisteminin geleceği, Kuzey ve Güney Afrika’daki yatırım ve iş fırsatları, endüstri ve sanayinin geleceği, ilham veren iş liderlerinin geleceği, finansal teknolojiler, mobilite ekosisteminin geleceği, e-ticaret ve rekabet’ gibi farklı konu başlıklarında ticaretin yeni çağını, insan odaklı değişim dinamiklerini ve ekonomiyi ateşleyen fikirleri masaya yatırdı. 

Genç MÜSİAD 7. Uluslararası Genç İşadamları Kongresini düzenledi