Genç MÜSİAD'tan Rektör Bilgiç'e ziyaret

TAKİP ET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Gençlik Kurulu Başkanı Av. Cem Emre Çakan, Gençlik Kurulu Yönetim Kurulu ve Üniversite Birimi Temsilcisi ile birlikte Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç'i makamında ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Gençlik Kurulu Başkanı Av. Cem Emre Çakan, Gençlik Kurulu Yönetim Kurulu ve Üniversite Birimi Temsilcisi ile birlikte Rektör  Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanması dolayısıyla Rektör Bilgiç’i tebrik eden  Av. Cem Emre  Çakan ve yönetim kurulu üyeleri, Bilgiç’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Rektör Bilgiç, konuklarına ilgi ve nezaketleri için teşekkürlerini iletti.
MÜSİAD Samsun Şube Gençlik Kurulu Başkanı Av. Cem Emre Çakan  ziyaretleri esnasında Gençlik Kurulu’ nun yapısından ve faaliyetlerinden, üniversitelerin öneminden ve Genç MÜSİAD'ın üniversiteye yönelik program ve projelerinden bahsederken aynı zamanda üniversitenin şehrimizde daha aktif ve faydalı olabilmesi için çalışmalarda, Genç MÜSİAD’ın üstüne düşen her türlü görevi memnuniyetle üstleneceklerini belirttiler.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği