Havza TSO Başkanı Acar, Karadeniz Bölge Başkanlar Toplantısına Katıldı

TAKİP ET

Covid-19 salgını nedeniyle Karadeniz Bölge Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirdi.

Video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen toplantıya katılan Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar’da değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerini azaltmaya yönelik alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar ile mevcut duruma ilişkin istişare yapıldı.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar video konferans aracılığıyla TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na Havza’da ki genel durum ve oda olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, sanayi ve üretimin desteklenmesinin önemine vurgu yaptı.

Toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Havza TSO Başkanı Erkan Acar; “Bölgemiz için önemli ve olumlu bir toplantı oldu. Yaşanan süreçte birçok sektör zor zamanlar geçirmekte. Bizlerde bu süreçte üyelerimize destek olunması ile destek kredilerine alternatifler geliştirerek toplantıda dile getirdik. İnşallah alınacak yeni tedbirler ile bu süreçi daha rahat atlatacağız.” dedi.