İş arayanlar ile İşverenler bu etkinlikte buluşuyor! Fırsatı kaçırmayın

TAKİP ET

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından 'Kayıtlı İstihdam için Ortak Fayda, Diyalog ve İşbirliği Projesi' çerçevesinde 'Samsun İstihdam Buluşmaları' etkinliği düzenlendi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından “Kayıtlı İstihdam için Ortak Fayda, Diyalog ve İşbirliği Projesi” çerçevesinde “Samsun İstihdam Buluşmaları” etkinliği düzenlendi.  
İş arayanların ile İşverenlerin buluştuğu etkinliğe katılanların stant kuran firmalara CV bıraktığı ve detaylı bilgi aldıkları görüldü. 

15 Temmuz Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen etkinliğe Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya, KOSGEB Başkan Yardımcısı Süleyman İslamoğlu, Samsun TSO Başkan Vekili Mustafa Kemal Şahin, SGK İl Müdürü Ünal Kaya, Samsun Cumhuriyet Savcısı Hakan Kıdıl, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, iş adamları, firma sahipleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

9-10-11 Kasım tarihlerinde düzenlenecek organizasyonda işsiz-işveren eşleştirilmesine yönelik çalışmalar yapılacak, girişimcilik, kişisel gelişim ve kurumsallaşma temalarında tecrübeli uzmanlarca seminerler verilecek ve ayrıca devlet teşvik ve desteklerine ilişkin bilgilendirmeler yapılacak.