İşadamı Yüksel Yıldırım 'Liderlik Ödülü'ne layık görüldü

TAKİP ET

Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı ve aynı zamanda YILPORT'un Yönetim Kurulu Başkanı Robert Yüksel Yıldırım, Shechtman Uluslararası Liderlik Ödülü'ne layık görüldü.

Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı ve aynı zamanda YILPORT’un Yönetim Kurulu Başkanı Robert Yüksel Yıldırım, Shechtman Uluslararası Liderlik Ödülü’ne layık görüldü. 

Geçtiğimiz günlerde kardeşi Mehmet Yıldırım'ı memleketleri Samsun'da toprağa vermenin acısını yaşayan Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı ve aynı zamanda YILPORT’un Yönetim Kurulu Başkanı Robert Yüksel Yıldırım, Shechtman Uluslararası Liderlik Ödülü’ne layık görüldü. 

İLK KEZ BİR TÜRK İŞ ADAMI 

Dünyanın dört bir yanından sanayi şirketleri, siyaset, üniversite eğitimi ve Araştırma Kuruluşlarının önemli isimleriyle gerçekleştirilen ödül töreninde ilk kez bir Türk iş adamı, Shechtman Uluslararası Liderlik Ödülü’nün sahibi oldu.  

'BÜYÜK ONUR VE SÜRPRİZ OLDU' 

Türkiye’ye bu gururu ilk kez yaşatan Robert Yüksel Yıldırım, ödülünü almak için sahneye gelerek "Aslında kendi rutin ticari faaliyetlerimle ilgili bir konferans için Arizona’daydım ancak Mr. Florian bu gece kendilerine katılmamı rica etti ve ben de grubumuzun sürdürülebilirlik alanındaki  faaliyetleriyle ilgili bir sunum yapmak için geldim" dedi. 

'ACIMI AZ DA OLSA HAFİFLETTİ'

Samsun'da 12 gün önce kardeşi Mehmet Yıldırım'ı toprağa veren Yüksel Yıldırım, "Bu ödül çok ani gelen bu kaybın sebep olduğu acıyı az da olsa hafifletti" dedi. Shechtman Uluslararası Liderlik Ödülü benim için büyük bir onur ve sürpriz oldu diyen Robert Yüksel Yıldırım, ‘’Bu ödülü beni destekleyen ve şirketimizi hem Türkiye’de hem de yurtdışında en hızlı büyüyen gruplardan biri yapan ekibim adına kabul ediyorum’’ diye konuştu.

Samsun Gazetesi

Yüksel Yıldırım