KARGİF Başkanı MURATOĞLU'ndan, ÇARGİAD'a Ziyaret

TAKİP ET

Karadeniz Genç İş İnsanları (KARGİF) Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ÇARGİAD Dernek binasında ÇARGİAD'ın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Kısa zaman önce gerçekleştirken KARGİF Seçiminde göreve gelen Başkan Muratoğlu KARGİF’in yapacağı çalışmalardan bahsetti. Dernekçilik tecrübelerini aktardığı ve karşılıklı sohbet havasında geçen toplantıda ÇARGİAD dernek başkanı Sercan ALBAYRAK söz alarak; “KARGİF'te kısa süre önce gerçekleştirilen seçimlerde, göreve gelmenizden ötürü derneğim adına başarılar dilerim. KARGİF’e yeni bir nefes ve heyecan olacağınızdan hiç şüphemiz yok. Bugün, burada bizleri ziyaret ederek onure ettiniz. Çarşambamıza Hoşgeldiniz.” dedi.  
Sonrasında ÇARGİAD Yönetim kurulu üyeleriyle tanışma gerçekleştirildi. Akabinde söz alan KARGİF başkanı Muratoğlu “Öncelikle şahsıma göstermiş olduğunuz misafirperverlikten ötürü teşekkür ederim. Sizlerle burada olduğum için çok mutluyum. Önümüzdeki günlerde daha aktif, daha çalışkan ve üye derneklerine hizmet veren bir KARGİF ile tanışacağız. Burada sizlere de görevler düşüyor. Hep birlikte bu aileyi daha da büyüterek, çok daha ileri taşıyacağız.” diyerek sözlerini tamamladı. Sonrasında ÇARGİAD Yönetim kurulu üyelerinin yemek davetine katılım sağladı.