Koç Holding'in yeni Yönetim Kurulu belirlendi

TAKİP ET

Koç Holding'in 58. Olağan Genel Kurulu 1 Nisan Cuma günü Nakkaştepe'deki Holding merkezinde gerçekleşti. Genel Kurul ile birlikte Koç Holding'in yeni Yönetim Kurulu belirlendi.

Koç Holding’in 58. Olağan Genel Kurulu, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Y. Koç, Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç, Koç Holding üst yönetimi ve hissedarların katılımıyla 1 Nisan Cuma günü Nakkaştepe’deki Holding merkezinde gerçekleşti. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç’un katılamaması sebebiyle Genel Kurul toplantısına Ali Y. Koç Başkanlık etti. 
Toplantıda katılımcılar ile 2021 yılı Faaliyet Raporu paylaşılırken, Yönetim Kurulu Raporu okundu. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç açıklamasında “Ülkemizin geleceğine güveniyoruz ve yatırımlarımıza kararlılıkla devam edeceğiz” dedi. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, “Koç Topluluğu, böylesi belirsizliklerle dolu bir seneyi daha memnuniyet verici finansal neticelerle geride bıraktı” diye konuştu. Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu ise “Koç Topluluğu’nun bilhassa son iki senedir büyük zorluklar altında başarıyla sınanan performansının ardında, hem bir asırlık köklü kurumsal değerlerimizden aldığımız güç hem de inançla sarıldığımız dönüşüm programları sayesinde geliştirdiğimiz modern yetkinliklerimizin büyük rolü var” dedi.
Koç Holding Yönetim Kurulu Üyeleri kimlerden oluşuyor?
Koç Holding 58. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda seçilen Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşmaktadır:
Rahmi M. Koç - Şeref Başkanı
Ömer M. Koç - Yönetim Kurulu Başkanı
Ali Y. Koç - Başkan Vekili
Semahat S. Arsel - Üye
Caroline N. Koç - Üye
İpek Kıraç - Üye
Levent Çakıroğlu - Üye ve CEO
Jacques A. Nasser - Üye
Emily K. Rafferty - Bağımsız Üye
Dr. Cem M. Kozlu - Bağımsız Üye
Peter Martyr - Bağımsız Üye
Michel Ray de Carvalho – Bağımsız Üye

Koç Holdingin yeni Yönetim Kurulu belirlendi