Küresel Krizlerle Mücadelede Firmalar İçin Stratejiler Toplantısı düzenlendi - Samsun Haber

TAKİP ET

Samsun'da Borsa ve Ticaret ve Sanayi Odaları'nın katkılarıyla gerçekleştirlen video konferans toplantısında, "Küresel Krizlerle Mücadelede Firmalar İçin Stratejiler" konusu masaya yatırıldı. Modaretörlüğünü Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Aliyazıcı'nın yaptığı konferansta, Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı, ekonomist Prof. Dr. Selahattin Kaynak önemli bilgiler paylaştı.

Samsun Ticaret Borsası ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret Borsası, Terme TSO ve Terme Ticaret Borsası iş birligi ile gerçekleştirilen webinar toplantısında, Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı, ekonomist Prof. Dr. Selahattin Kaynak, "Küresel krizlerle mücadelede firmalar için stratejiler" adlı konferans verdi. 
Modaretörlüğünü Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Aliyazıcı'nın yaptığı video konferansta Samsun Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'ndan Prof. Dr. Selahattin Kaynak, firma yetkililerinden gelen sorulara da yanıt verdi. 
Toplantı sonrası Oda ve Borsa Başkanları, gerçekleştirilen webinara iştiraklerinden dolayı üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkür ettiler. 
 

Küresel Krizlerle Mücadelede Firmalar İçin Stratejiler Toplantısı düzenlendi