MÜSiAD 15 Temmuz sonrası ekonomiyi konuşacak

TAKİP ET

15 Temmuz Darbe girişim sonrası ekonominin seyrinin konuşulacağı bir programı Samsun'da organize edeceklerini belirten Müsiad Samsun Şube Başkanı Selim Sar bir basın açıklaması düzenledi.

15 Temmuz Darbe girişim sonrası ekonominin seyrinin konuşulacağı bir programı Samsun’da organize edeceklerini belirten Müsiad Samsun Şube Başkanı Selim Sar bir basın açıklaması düzenledi. 
Sar, konuşmasında: ‘Dünyamızda yaşanılan hızlı siyasal ve sosyal değişimler paranın ve sermayenin hareketlerini etkilemiş, yeni çekim merkezleri oluştuğu gibi buna direnç gösteren eski odakların birbirleri arasındaki hızlı rekabet sürecine girilmiştir.


Çevremizin ateş çemberi ile çevrildiği böyle bir süreçten geçerken, Ülkemiz vatandaşı ile beraber, üzerinde oynanan hain darbe planının da üstesinden gelmiştir. 
Bu çalkantılı süreçte sivil toplum olarak hem sosyal dokumuza ve yaşantımıza zarar vermek isteyen FETÖ terör örgütünün bu teşebbüsünü kınarken, oluşan yeni konjektürde KOBİ ve OBİ’lerimize yön ve destek verecek açılım ve programlar yapma niyetiyle var gücümüzle çalışmaktayız.
22 Eylül Perşembe günü saat 10:00’da Grand Amisos Atakum Otel’de,  15 Temmuz sonrası Ekonominin seyri ve KOBİ’lerimize finansmanın yönetilmesi ile alakalı bilgiler verilecek olan bir program organize ediyoruz. Amacımız; şehrimizde var olan ve ayakta kalma mücadelesi veren sanayici ve esnafımıza, gözlerinden kaçırdıkları hususlar var ise bunları hatırlatıp, geleceği planlamaktır.
Ülkemizin yeni oluşan süreçte daha dinamik hareket eden işadamlarına ihtiyacı vardır. Bu bağlamda yakın gelecekte yeni pazar arayışlarının ve mevcut pazarlardaki boşlukların tesbit edilmesinin önemini hatırlatan çalışmalara ağırlık vereceğiz. Bu vesileyle yurt dışında yeni şube açılışlarına ağırlık verip, gidilen ülkelerde B-2-B organizasyonları icra etmekteyiz.
Şehrimizin iş dünyasını da buluşturacak olan bu programımıza tüm iş adamlarımızı davet ediyoruz'' dedi.

 

FETÖ