MÜSİAD'dan SAMGİAD'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

TAKİP ET

MÜSİAD Samsun Şube Yönetim Kurulu, SAMGİAD Yönetim Kurulu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette iş dünyasının Samsun için iş birliği yapması gerekliliği vurgulandı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Samsun için iş dünyasının bir araya gelmesi gerektiğine vurgu yapıldı.   

MÜSİAD Şube Başkanı Haluk Tan, Başkan Öztekin ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileyerek, ''Sivil toplum kuruluşları olmazsa olmazdır. Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak üyelerimize, şehrimize ve ülkemize fayda sağlamak adına çalışmalar yapıyoruz. Yaşadığımız ve iş yaptığımız şehrimiz olan Samsun için daha çok bir araya gelmeliyiz. Birbirimizi daha iyi tanımalıyız. Bu birliktelikleri şehir adına çok önemsiyoruz'' dedi.  

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ise ziyaret nedeniyle MÜSİAD üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederek, ''Varlığınız bizleri onurlandırdı. SAMGİAD olarak 'Gelecek Biziz' sloganıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne bir çok projeyi hayata geçirdik. Görev süremiz içinde planlı bir şekilde hem üyelerimize hem de sosyal hayata katkı sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz'' dedi.

''Samsun için yapılacak işbirliklerini biz de çok önemsiyoruz'' diyen Başkan Öztekin, ''Bu anlamda ortaya çıkacak her türlü oluşumun içinde seve seve yer alırız. Birlikteliklerden Samsun kazanır, Samsun kazanınca hepimiz kazanırız'' diye konuştu.  

Konuşmaların ardından dernek üyeleri tek tek kendilerini tanıttı.