MÜSİAD Samsun'dan 3. Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı

TAKİP ET

İşadamları ve Sanayicileri Derneği MÜSİAD tarafından düzenlenen ve 19 ilden işadamı ve sanayicilerin katıldığı 3. Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı Samsun'da yapıldı.

Toplantıya katılan 100  civarında işadamı Türkiye ve dünyada gelişen hadiseleri istişare edip gelecekle ilgili düşünce ve kanaatlerini paylaşıp aynı zamanda birlikte iş yapabilme süreçlerini değerlendirdiler.
Toplantının değerlendirmesini yapan programın ev sahibi MÜSİAD Samsun Başkanı Hasan Tahsin Şengül, çok verimli bir çalışma oldu. 19 şubemizden yaklaşık 100 civarında işadamı ve sanayicimizi Karadenizin en büyük şehri Samsun’umuzda ağırladık. Birlikte yapabileceğimiz çalışmaları istişare ettik. Problemlerimizi ve çözüm yollarını değerlendirdik.
MÜSİAD’ın dünyanın 95 ülkesinde 225 dış temsilcilikle çok önemli bir misyon üstlendiğini ifade eden ŞENGÜL, Covit salgınının etkilerinin hissedilmeye devam ettiği bir dönemde yapılan bu toplantıda, işadamlarımızın geleceğe umut dolu bakışları ülkemiz adına sevindiricidir. Özellikle medeniyetimizin taşıyıcı unsuru olan işadamı ve sanayicilerimizin dünyanın birçok bölgesinde artan ölçüde yaptıkları satış ve yatırımlar, üreterek kazanmayı ilke edinmiş olanlara cesaret vermektedir.
Toplantıların diğer bölge illerinde devam edeceği mesajını da paylaşan ŞENGÜL, sadece konuşan değil aynı zamanda ülkesi için sancı çeken ve gece gündüz demeden üretim yapan her insan muhteremdir ve hürmeti hak etmektedir. Biz en büyük hayrı insanları iş sahibi yapmak olarak değerlendiriyoruz dedi.
 

MÜSİAD Samsundan 3. Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı