MÜSİAD Samsun'dan 'Ekonomi Sohbetleri' programı

TAKİP ET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Samsun Şubesi, 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası ekonominin seyrinin ele alınacağı "Ekonomi Sohbetleri" toplantı bugün yapılıyor. Programda 15 Temmuz sonrası ekonomi nereye gidiyor sorusu konuşulacak.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi, 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası ekonominin seyrinin ele alınacağı "Ekonomi Sohbetleri" toplantı bugün yapılıyor.
Programda 15 Temmuz sonrası ekonomi nereye gidiyor sorusu konuşulacak.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, 15 Temmuz darbe girişim sonrası ekonominin seyrinin konuşulacağı bir programı Samsun’da organize ettiklerini açıkladı.   

FETÖ'nün,  bu çalkantılı süreçte sivil toplum olarak hem sosyal dokuya hem de ülke insanının yaşantısına zarar vermek istediğine değinen Sar, "Terör örgütünün bu teşebbüsünü kınarken, oluşan yeni konjektürde KOBİ ve OBİ’lerimize yön ve destek verecek açılım ve programlar yapma niyetiyle var gücümüzle çalışmaktayız. 22 Eylül Perşembe günü saat 10:00’da Grand Amisos Atakum Otel’de,  15 Temmuz sonrası ekonominin seyri ve KOBİ’lerimize finansmanın yönetilmesi ile alakalı bilgiler verilecek olan bir program organize ediyoruz. Amacımız, şehrimizde var olan ve ayakta kalma mücadelesi veren sanayici ve esnafımıza, gözlerinden kaçırdıkları hususlar var ise bunları hatırlatıp, geleceği planlamaktır" diye konuştu. 
Türkiye'nin yeni oluşan süreçte daha dinamik hareket eden işadamlarına ihtiyacı olduğunu belirten Selim Sar, "Bu bağlamda yakın gelecekte yeni pazar arayışlarının ve mevcut pazarlardaki boşlukların tespit edilmesinin önemini hatırlatan çalışmalara ağırlık vereceğiz. Bu vesileyle yurt dışında yeni şube açılışlarına ağırlık verip, gidilen ülkelerde B-2-B organizasyonları icra ediyoruz" dedi.   
MÜSİAD Başkanı Selim Sar son olarak, "Şehrimizin iş dünyasını da buluşturacak olan bu programımıza tüm iş adamlarımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar