MÜSİAD'dan Havza OSB'ye ziyaret

TAKİP ET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül, Önceki dönem MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve beraberindekiler Havza Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül, önceki dönem MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve beraberindekiler ilk olarak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret ettiler.
Burada Başkan Özdemir MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül, önceki dönem MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve beraberindekiler Havza OSB ve Havza Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.
Başkan Özdemir ziyaretten ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek; “Havza OSB’de şu an yüzde 100 doluluk oranını yakaladık. İnşallah 4500 dekar genişleme alanı çalışmalarımızda kısa sürede tamamlanacak ve Havza OSB ile birlikte büyüyecek.” dedi.
MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül ise Havza OSB’yi yakından takip ettiklerini ve üretime dönük yapılan tüm çalışmaları desteklediklerini dile getirdi.
MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül, önceki dönem MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve beraberindekiler Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Akekin eşlik etti.
Belediye ziyaretinin ardından Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül, önceki dönem MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Havza TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Akekin ve beraberindekiler Havza OSB’de üretime geçen tesislerde OSB’de incelemelerde bulundular.
Havza Kaymakamı Cengiz Nayman Havzanın istihdamdan kaynaklı sorunun çözüm yerinin Havza OSB olduğunu belirterek; “Çalışmalarımız ve gayretimiz Havza OSB’nin genişleme çalışmalarını bir an evvel tamamlayarak daha fazla yatırımcıyı Havza’ya çekmek.” dedi.
önceki dönem MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ise yatırımcı için önemli olanın istikrar ve yapıcı tavırlar olduğunu belirterek; “Havza OSB hızlı bir gelişme gösterdi. Burada idarecilerimizin tutumları çok kıymetli. Kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah bizlerde Havza OSB’ye yatırımcı yönelndirme konusunda elimizden geleni yapmanın gayretinde olacağız” dedi.

MÜSİADdan Havza OSBye ziyaret