SAMGİAD Başkanı Öztekin TÜGİK Başkanlar Toplantısında

TAKİP ET

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, TÜGİK'in her yıl geleneksel olarak düzenlediği Başkanlar Toplantısı'na katıldı. Başkan Öztekin, toplantıda Samsun'u ve Samsun'un yatırım ve iş fırsatlarını anlattı.

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Onur Öztekin, Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu'nun  (TÜGİK) her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl NG Sapanca Otel’de gerçekleşen Başkanlar Toplantısı’na katıldı. 

SAMSUN İŞ FIRSATLARI
Başkanlar toplantısını değerlendiren SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, ''Toplantıda Samsun hakkında katılımcılara bilgi verdik. Şehrimizin istihdamına ve ekonomisine katkı sağlamak amacıyla yapılan projeler ve çalışmaları anlattık. Bir cazibe merkezi olan Samsun'umuzun yatırım ve iş fırsatlarını paylaştık'' dedi. 

İŞ BİRLİKLERİ ÖNERİSİ
Hem ekonomiye hem de sosyal hayata katkı sağlamak adına işbirlikleri yapılması noktasına dikkati çektiklerini belirten Başkan Öztekin, ''Tüm GİAD'larımız ve Karadeniz'deki oluşumlarımızın daha aktif daha işbirliklerine açık projeler üretmemiz gerektiğini ifade ettik. Çünkü bunu çok önemsiyoruz'' dedi. 

EKONOMİ DEĞERLENDİRMESİ
Toplantıda ekonomik değerlendirmelerin yapıldığını da belirten Başkan Öztekin, ''TÜGİK'in mart ayında gerçekleştireceği genel kurul ile ilgili düşüncelerimizi ve önerilerimizi paylaştık. Toplantımızda Türkiye İhracatçılar Birliği Genel Sekreteri Profesör Kerem Alkin ekonomi ile alakalı son derece verimli bir sunum yaptı. Sunumun ardından ekonomi üzerine paylaşım ve değerlendirmeler yaptık'' diye konuştu.