SAMGİAD'tan KUYAP Projesine Destek

TAKİP ET

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ve Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) arasında, KUYAP-KOBİ eğitimleri konusunda işbirliği kararı alındı. Kobilerin ve çalışanlarının küresel ekonomiye uyum becerilerinin artırılması amacıyla TOBB-TSO ve Çalışma Bakanlığı tarafından yürütülen ve Bakanlık uzmanlarınca verilen KUYAP Eğitimlerine tüm SAMGİAD üyesi Firma sahiplerinin ve çalışanlarının katılması planlanıyor.

Samsun TSO ve SAMGİAD arasındaki işbirliği münasebetiyle yapılan tanıtım toplantısına Samsun TSO Başkan Vekili Mustafa Kemal Şahin ve SAMGİAD Başkanı Levent Özden'le SAMGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katılırken, SAMGİAD üyelerinden oluşan ilk eğitim oturumu da hazır bulundu.



DESTEKTEN ÖTÜRÜ SAMGİAD'A TEŞEKKÜR

Basına, KUYAP hakkında bilgi veren Samsun TSO Başkan Vekili Mustafa Kemal Şahin; KUYAP Projesinin, kendisini çetin rekabete ve küresel piyasalara hazırlamak isteyen KOBİ’ler için büyük bir fırsat olduğunu ,SAMGİAD'ın Samsun'un bugünü ve geleceği için çok önemli bir yapı olduğunu belirterek; "Genç ve vizyonel işadamlarından oluşan ve sürekli yeniliği izleyen bir dernek olarak SAMGİAD'ın her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzu ifade etmeliyim. Samsun için yapılan her çalışma ve atılan her adımda SAMGİAD'ın da bizim yanımızda olduğunu ve Samsun'u sahiplendiğini görmek büyük mutluluk ve gelecek adına umut verici. Başkan Levent Özden kardeşime ve SAMGİAD Yönetim Kuruluna KUYAP projesine verdikleri bu büyük destekten dolayı şahsım ve Samsun TSO adına ayrıca teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.



SAMGİAD'TA KUYAP EĞİTİMİ

Toplantıya ve eğitime ev sahipliği yapan SAMGİAD adına konuşan Başkan Levent Özden, SAMGİAD olarak üyelerinin ve çalışanlarının gelişimini dernek olarak en büyük hedef olarak koyduklarını, Samsun iş dünyasına ancak bu şekilde artı değer katabileceklerini ,  SAMGİAD'ın şehirde düzenlenen her yapıcı etkinliğe, eğitime ve geliştirilen projeye sonuna kadar destek verdiğini, bu anlamda Samsun TSO tarafında koordine edilen KUYAP-KOBİ eğitimleri içinde etkin bir işbirliği kararı aldıklarını belirtti.

SAMGİAD Başkanı Özden; "Başta TSO Başkanımız Salih Zeki Murzioğlu olmak üzere, Samsun İş dünyasına bu eğitim fırsatını sunan Samsun TSO'nun yönetimine ve bu toplantıda bizi yalnız bırakmayan TSO Başkan Vekilimiz Sevgili Mustafa Kemal Şahin abimize en içten teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. SAMGİAD olarak biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek KUYAP Projesine tüm gücümüzle destek oluyor ve katılıyoruz. Benzer duyarlılığın ve katılımın diğer  SİAD ve İşadamı Derneklerince de gösterileceğini tahmin ediyoruz. Bu şekilde Samsun'da önemli sayıda KOBİ'nin bu büyük fırsattan yararlanabileceğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.