Samsun'da e-uygulamalar semineri verildi

TAKİP ET

SAMSUN SMMMO'DA (Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası) E-Uygulamalar ve Pratik Bilgiler Eğitimi Verildi.

Samsun Muhasebe - e-Uygulamalar Sistemine ilişkin Elektronik Belge Uygulamalarında bütünlüğün sağlanması için yeni yapılan düzenlemeler ve değişiklikler ile bilgilendirmeleri kapsayan e-Uygulamalar Semineri İstanbul SMMMO Eğitim Müdürü SMMM İnci Şalcı Sunumuyla Samsun SMMMO Konferans Salonunda Gerçekleşti.
Eğitim  sunumunda Eğitmen İnci Şalcı e-Defter, e-Fatura, e – Arşiv Fatura, e- Serbest Meslek Makbuzu, e-İrsaliye, e-Müstahsil e-Tebliğ Taslağındaki Değişiklikler ve bunlardaki düzenlemeler ile uygulamanın yürütülmesinde karşılaşılacak detaylara ilişkin bilgiler sundu.


Samsun Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver Öğütcü,  oda faaliyetleri ve güncel mesleki konular hakkında bilgilendirmede bulunduğu konuşmasında; sürekli değişen yasal düzenlemelerin uygulamasının sağlıklı yürütülebilmesi için eğitimin şart olduğunu ve bu kapsamda meslek mensuplarının e -dönüşüme hazır olmaları için mesleki  eğitimlere önem verdiklerini bu konuda oda olarak her zaman yoğun eğitim çalışmalarına devam edeceklerini  belirtti. Başkan ÖĞÜTCÜ Eğitim sonunda eğitim sunumu gerçekleştiren İstanbul SMMMO Eğitim Müdürü İnci Şalcı‘ya katkılarından ötürü  teşekkür etti.
Eğitime çok sayıda oda üyeleri, stajyerler,  büro ve şirket çalışanları katıldı. Sunumunun ardından soru cevap bölümünde İstanbul SMMMO Eğitim Müdürü SMMM İnci ŞALCI’nın uygulama ve işleyişe ilişkin katılımcıların sorularını yanıtlaması ile eğitim sona erdi.

Samsunda euygulamalar semineri verildi