Samsun'da Konkordato Komiserliği Temel Eğitimi verildi

TAKİP ET

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda Konkordato Komiserliği için Zorunlu Temel Eğitim dersi verildi.

Konkordato Komiserliği için Zorunlu Olan ve 6 Gün 36 Saat Süren Konkordato Komiserliği Temel Eğitimi  Prof. Dr.Uğur KAYA ve  Dr. Öğretim Üyesi Sami KOCABIYIK’ın Sunumları  İle , Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Üyeleri, Yeminli Mali Müşavirler,  Çevre İllerden Gelen Meslek Mensupları ve Diğer Meslek Gruplarından Katılımcılar İle   Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Hizmet Binasında  Gerçekleşti.
Eğitimlerin sonunda bir konuşma yapan Oda Başkanı  Dilaver ÖĞÜTCÜ, İcra Ve İflas Kanununca  Konkordato Komiserleri, Bilirkişilik Bölge Kurulları Tarafından Oluşturulan Komiser Listesinden Seçilmektedir.Bu bağlamda seçilecek Meslek Mensuplarının Konkordato Komiserliği Temel Eğitimlerini Almaları Gerekmektedir. Yaşanan Salgın Sebebiyle Sosyal Mesafe Kuralları ve Gerekli Kontroller Ve Önlemleri Alarak Gerçekleştirdiğimiz bu Eğitim ile  Mesleki Eğitimlerimize devam edeceğiz dedi.


Oda Başkanı Dilaver  ÖĞÜTCÜ konuşmasında, Değerli Hocalarımıza ve   Türkiye Genelinde 8 İlde Gerçekleşen Eğitimlerin  Girişimlerimiz Sonucu Samsun  da Yapılmasını Sağlayan TÜRMOB Genel Başkanı Sayın Emre Kartaloğlu’na, TÜRMOB Genel Sekreteri Sayın Yahya ARIKAN’a, TESMER Merkez Sekreteri Sayın Prof. Dr. Cemal YÜKSELEN’e, TESMER Yönetim Kurulu ve TESMER Yetkililerine teşekkür etti. Konkordato Komiserliği Başvurusu yapacak Değerli Katılımcılara Hayırlı Olsun diyor Başarılar Diliyorum" dedi.