Samsun İl Sağlık Müdürlüğü 175 İşçi Alacak

TAKİP ET

Sağlık Bakanlığı'nın 32 bin yeni sağlık çalışanı alımının 14 bininin İŞKUR üzerinden gerçekleştirileceği açıkladı. Bu kapsamda Samsun İl Sağlık Müdürlüğüne de 175 işçinin alınacağı belirtildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sağlık Bakanlığı'nın duyurduğu 32 bin yeni sağlık çalışanı alımının 14 bininin İŞKUR üzerinden dijital ortamda gerçekleştirileceğini açıkladı.  Selçuk, "Vatandaşlarımız İŞKUR birimlerine gelmeden başvurularını E-Devlet ya da esube.iskur.gov.tr üzerinden yapabilecek. Ayrıca ALO 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezimizi arayarak da başvurularını gerçekleştirebilecekler" dedi. 

SAMSUN'A 175 KİŞİ
Bu açıklamadan sonra Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, hizmet birimlerinde 175 kişinin istihdam edileceğini duyurdu. 

İl Sağlık Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sağlık Bakanlığımızın sürekli işçi alımları kapsamında Samsun İl Sağlık Müdürlüğü hizmet birimlerine 175 kişi istihdam edilecek olup, başvurular 26.03.2020 ile 30.03.2020 tarihleri arasında İŞ-KUR’a internetten  (https://esube.iskur.gov.tr ) veya Alo 170 hattı üzerinden yapılacaktır" denildi.