Samsun Ticaret Borsası üyelerine Bankkart Başak ile büyük destek

TAKİP ET

Samsun Ticaret Borsası ile T.C. Ziraat Bankası arasında 'Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı' Protokolü İmzalandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirilen Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi Lansmanı töreninin ardından Samsun Ticaret Borsası ve Ziraat Bankası arasında protokol imzalandı.
DÜŞÜK MALİYET
Samsun Ticaret Borsası hizmet binasında gerçekleştirilen imza törenine Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, T.C. Ziraat Bankası Bölge yöneticisi Uğur Akdeniz ve Ziraat Bankası Saathane Şubesi Müdürü Şükrü Seçkin iştirak etti.
Başkan Çakır “Alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan “Bankkart Başak” ile üyelerimiz hem alımlarda 540 güne kadar vade ve düşük maliyet avantajlarından yararlanabilecek hem de güven içinde mallarını satabilecekler. “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” nın üyelerimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

BÜYÜK DESTEK
Ziraat Bankası Samsun Bölge Yöneticisi Uğur Akdeniz ise, “sistemde üye iş yeri ve kurumsal kart altyapılarının üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunarak sektörlerdeki tüm tarafları finansal açıdan destekliyoruz. Projenin ana amacı tedarikçi ve alıcıların banka üzerinde oluşturulan kapalı devre bir sisteme tanımlanarak, alım-satım işlemlerinin Ziraat Bankası garantörlüğünde gerçekleştirilmesi olup böylece tahsilat konusunda her iki tarafın da riski sıfıra indirilmektedir. Samsun Ticaret Borsası üyeleri bankamız şubelerinden tüm detayları öğrenebilirler." diye konuştu. 
AYRINTILAR BU ADRESTE
Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolüne bu adresten ulaşabilirsiniz.
https://www.samsuntb.org.tr/duyuru-detay.asp?duyuru=5671-bankkart-basak-tedarik-zinciri-finansman-protokol-detaylari&fbclid=IwAR2q2ylR4ghcOkIptinPj0XDw_d-QliNuJ_yl24_9QagqSffxuvj9IfU34o

Samsun Ticaret Borsası