Samsun TSO'dan hayırlı olsun ziyaretleri

TAKİP ET

Samsun TSO Yönetimi, Samsun Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Osmanoğlu ile 1. Ağır Ceza Mahkemesi Daire Başkanı Kemal Alver'i makamlarında ziyaret ederek, görevlerinde başarılar dilerken, yeni adli yılın ise hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri Necdet Yeşilyurt ve Oğuzhan Serinkaya ile Meclis Başkan Yardımcısı Aydın Özvatan, geçtiğimiz günlerde yeni görevlerine başlayan Samsun Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Osmanoğlu ile 1. Ağır Ceza Mahkemesi Daire Başkanı Kemal Alver’i makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti.



Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Osmanoğlu ve Alver’e yeni görevlerinde başarılar temenni ederken, yeni adli yılın da hayırlı olması dileğinde bulundu. Ziyaretlerde Oda olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Murzioğlu, “Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, yöneticilerimizle iyi bir uyum içindeyiz. Bizlerin öncelikli hedefi daha müreffeh, kalkınan ve sürekli büyüyen bir Samsun inşa etmek. Yürüttüğümüz tüm çalışmalar ve çabamız kentimizin daha iyi noktalara gelmesi için. Bu konuda her kesimle el birliği ile gönül birliği ile çalışmaya ayrı bir özen gösteriyoruz” dedi.



Samsun Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Osmanoğlu ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Daire Başkanı Kemal Alver de, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.