Samsun'un başarılı genç İşadamları'ndan Ankara zirvesi

TAKİP ET

Gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarla her platformda adından sıkça söz ettiren Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek yaptıkları ve geleceğe yönelik yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarla her platformda adından sıkça söz ettiren Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek yaptıkları ve geleceğe yönelik yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yapılan görüşmelerde SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç olmak üzere, iktidar ve muhalefet milletvekillerine yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’nı ziyaret ederek Bakan Akif Çağatay Kılıç ile bir süre görüştü.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Kılıç, Samsun'un birlik ve beraberliğinin tahsisinde, şehrin ülke içinde ve uluslararası platformda tanıtılması noktasında, aynı zamanda, isdihtam  yaratılması ve şehrin ekonomisine ciddi katkılar sağlanması konularında SAMGİAD'a bundan öncesinde olduğu gibi, bundan sonra da büyük görev düştüğünü, bu yolda yılmadan, yorulmadan ve hiç durmadan koşmaları gerektiğini ifade etti.

Bakan Kılıç ayrıca 2017 yılında Samsun’da gerçekleşecek olan İşitme Engelliler Olimpiyat (deaflympıcs) Oyunları’nın Samsun'da yapılacak olmasının, başta Samsun olmak üzere, ülkemiz içinde büyük bir fırsat olduğunu belirterek, SAMGİAD’dan bu konuda ekstra bir çaba içinde olmalarını, bu konuyu şehrin her noktasında gerektiği şekilde işlemelerini istedi.
SAMGİAD yönetimi sırasıyla AK Parti Millitvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, CHP Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin, MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’yı ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ ZİYARETİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Köktaş, "Samsun'da gerçekleştirdiğiniz toplantılarda başarı çalışmalara imza atıyorsunuz. Sizlere olan desteğimiz her zaman devam edecektir" dedi.


TÜGİK ZİYARET
SAMGİAD yönetimi ayrıca derneğin bağlı olduğu TÜGİK’I ziyaret etti. Ziyarette TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Akbaz ile biraraya gelerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Başkan Gömeç, birçok sanayiciye ve iş adamına ev sahipliği yapabilen iş zirvesi toplantılarının, ilerleyen dönemlerde, Samsun'da gerçekleşmesi konusunda taleplerini ilettiler. Akbaz ise Samsun ilini çok önemsediklerini ve en kısa zamanda gerçekleştirecekleri ziyaret proğramı ile bölgede farklı çalışmalarda birlikte planlayacaklarını söylediler.
ASİYAD ZİYARET
SAMGİAD yönetimi son olarak ASİYAD’ı ziyaret etti. SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, Ankara ve Samsun arasındaki mesafenin, inşa edilen bu dostluk yapısıyla son derece kısaldığını, bu güç birlikteliğiyle şehrimiz için başaramayacağımız hiçbirşey, aşamayacağımız hiç bir engel olmadığını ifade ederek sözlerini noktaladı.

 

Savaş Gömeç