Saxo Bank Makro Strateji Müdürü Christopher Dembik yatırımcılarla buluşuyor

TAKİP ET

Yatırımcıların merakla beklediği Saxo Bank Makro Strateji Müdürü Christopher Dembik, 21 Eylül'de basın mensuplarıyla, 22 Eylül'de de İstanbullu yatırımcılarla buluşuyor.

Danimarkalı Online Yatırım Devi Saxo Bank’ın ünlü Fransız stratejisti Christopher Dembik, finansal piyasaları bekleyen riskleri ve fırsatları anlatmak üzere İstanbul’a geliyor. 22 Eylül’de tamamen ücretsiz gerçekleştirilecek “Global Piyasalarda Yatırım Stratejileri Semineri”ne finans meraklılarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Ünlü stratejist, kısa süre önce verdiği demeçte, 2016 Eylül ayında dünyanın önde gelen yaklaşık otuz merkez bankasının toplantısı olduğuna ve yatırımcılar için sonbaharın oldukça hareketli geçeceğine dikkat çekmişti.
Dembik, Divan Oteli Taksim’de 21 Eylül’de gerçekleştirilecek basın toplantısında ve 22 Eylül’de vereceği özel seminerde piyasaları değerlendirecek ve “Global ekonomi için tünelin sonunda ışık var mı?”, “Merkez bankalarının toplantıları sonrası volatilite hangi yöne gidecek?”, “Finansal piyasalardaki yatırım risk ve fırsatlarını nasıl değerlendirebiliriz?” başlıklarını ele alarak konuya ilişkin soruları yanıtlayacak.
Seminere ücretsiz kayıt için tıklayınız: https://goo.gl/b49l9Z

Saxo Bank