Seral Tekstil yıkanabilir yüzde 100 pamuk maske üretiyor

TAKİP ET

Ünlü markaların da üreticisi ve tedarikçisi olan Seral Tekstil, yıkanabilir çevre dostu yüzde 100 pamuk maske üretiyor.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan, dünyaya hızla yayılan ve ülkemiz de can kaybına yol açan koronavirüs salgını nedeniyle maskelere olan talep te arttı. 

MASKENİN ÖNEMİ
Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun yeni tip koronavirüsün (COVID-19) korunmak için sosyal mesafenin yanında maske takmanın doğru olabileceği, özellikle kalabalık ortamlarda, market, pazar yeri, toplu taşıma araçları, çalışma ortamı gibi yoğun ortamlarda maske takılmasının gerektiği de vurgulanmıştı. Bu anlamda Türkiye, Covid-19 salgınıyla mücadelede toplu alanlarda maske kullanımı zorunlu hale getiren ülkeler arasında.

TÜRKİYE SORUN YAŞAMADI
Birçok ülke maske konusunda sıkıntı yaşarken, Türkiye yerli üretimi ile Dünyanın dört bir yanına maske yardımında bulundu.
Bu süreçte gelen taleplere göre yıkanabilir maskelerde ön plana çıktı. Samsun'da ünlü markaların da üreticisi ve tedarikçisi olan Seral Tekstil, dayanıklı, çevre dostu yüzde 100 pamuk maske üretimi yaparak koronavirüs ile mücadele de yerli üretimin yanında oldu. 

TÜM STANDARTLARA UYGUN
Virüs ve bakterilere karşı koruma sağlamak için yardımcı ürün olan maskeler, içerisinde bulunan filtreleme sayesinde dışarıdaki ve ortamlardaki bakteri ve virüslerin solunum yoluyla size bulaşmasını önlemeye yardımcı oluyor.
Tüm standartlara uygun belgeleriyle Seral Tekstil'in yıkanabilir, yüzde 100 pamuktan ürettiği çevre dostu maskeler de kişinin kolay nefes almasını sağlıyor, dayanıklı malzeme ile yeniden kullanılabiliyor.

Seral Tekstil