Söke IBAKTECH'te profesyonelleri ağırlayacak

TAKİP ET

Perakende un sektörünün lider markası Söke, 10-13 Mart tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde, IBAKTECH Fuarı'nda yer alacak.

Perakende un sektörünün lider markası Söke, 10-13 Mart tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde, alanında dünyanın ikinci büyük fuarı olma özelliğini taşıyan 13. Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı (IBAKTECH)’nda yer alacak. 4. Hall 437 numaralı stantta yer alacak Söke, fuar boyunca ustalarıyla birlikte profesyonellere özel ürettiği un çeşitleriyle yaptığı farklı tarifleri ziyaretçilerine sunacak.

Un sektörünün yenilikçi ve lider markası Söke, ekmek pasta katkı maddeleri, hamur makinaları, çikolatacılık ekipmanları, ambalaj makinaları ve dekor malzemeleri gibi sektöre dair pek çok gelişmiş teknolojik ürünü sunan, dünyada alanının en büyük ikinci fuarı olma özelliğini taşıyan IBAKTECH’te yer almaya hazırlanıyor. 100’e yakın ülkeden 80 binin üzerinde katılımcının ağırlanacağı fuar, 10-13 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. 4. Hall 437 numaralı stantta yer alacak Söke, fuarda profesyonellere yönelik ürünlerini tanıtmanın yanı sıra sektör çalışanlarına özel hazırladığı Söke Profesyoneller Kulübü’nün yenilenmesi süreciyle ilgili paylaşımda da bulunacak. Söke, bir ilke imza atarak 2018 yılında duyurduğu Söke Profesyoneller Kulübü uygulamasını yeniliyor. Söke Profesyoneller Kulübü ile Söke profesyonel un çeşitlerinden vazgeçmeyen ustalar ve şefler aldıkları her üründen puanlar kazanarak, topladıkları puanlarla tatilden elektronik cihazlara kadar pek çok hediye alabiliyordu. Yenilenen Söke Profesyoneller Kulübü uygulaması ile hem 5 binden fazla usta ve şef hem de Söke bayileri ve distribütörleri bu ayrıcalıktan yararlanabilecek. Söke, ayrıca fuar boyunca ustalarıyla birlikte profesyonellere özel ürettiği un çeşitleriyle farklı tarifler yaparak ziyaretçilere ürünlerin kullanımını anlatacak ve birbirinden lezzetli örnekler sunacak. Çeşitli unlu mamullerin sergileneceği Söke standında pasta ustaları için Söke Pastalık Un ve Söke Pastalık ve Çeşitlik Un ile pandispanya ve pasta çeşitleri yapılırken, Söke Boyozluk Un ve Söke Böreklik ve Pastalık Un ile İzmir’in vazgeçilmez lezzeti boyoz hamurunu açma ve boyoz yapımı gösterilecek. Ayrıca börek ustaları için Söke Böreklik ve Pastalık Un ile börek hamuru açma ve börek yapımı sergilenecek. Ekmek ustaları için de Söke Ekmek Miks Çeşitleri ve Söke Ekmeklik Un ile ekmek çeşitleri yapılıp sunulacak.

Söke IBAKTECHte profesyonelleri ağırlayacak