Soyunma dolaplarının asıl kullanım amacı nedir?

TAKİP ET

Soyunma dolabının asıl amacı çalışan personellerin kıyafetlerini ve değerli eşyalarını saklamak içindir. Bunun için metal soyunma dolaplarını tercih etmeniz gerekir. Bu dolaplar çalışmaya başlamadan önce personellerin güvenle ve temizce eşyalarını bırakacağı bir kasa gibidir. Bu kasayı çalışanlarınıza temin etmeniz gerekir.

İş güvenliği yönetmeliğine göre çalışanlarınıza bu dolaplardan temin etmek zorundasınız. Sadece iş yerlerinde değil, ofis , otel, spor salonu , hamamlar yani kısaca elbise değiştirmesi gereken her yerde kullanılır.
Elbise değiştirme zorunluluğu olan işletmelerin mutlaka metal soyunma dolabı ihtiyaçları olacaktır. Bu dolapları kendiniz dizayn edebilir ve iç tasarımını yapabilirsiniz. Yerinize uygun dolapların ölçülerini paylaşarak üretime aldırabilirsiniz. Genellikle RAL7035 GRİ renkte üretilmektedir. İsteğiniz doğrultusunda rengini de değiştirebilirsiniz.
Havalandırma panjuru , isimlik ve kişiye özel asma kilit sistemi mevcuttur. İş kıyafeti ve temiz kıyafetleri ayrı ayrı koyabilirsiniz. Bunun için en az iki kapılı ya da tek kapılı dolaptan iki tane bulundurmanız gerekir. Atölyelerde hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi için soyunma dolapları kullanılması zorunludur. Zaten iş güvenliği kanununa göre de metal personel dolaplarının fabrikalarda ve personeli bulunan iş yerlerinde kullanılması zorunlu kılınmıştır.
Farklı modelleri olan bu dolapları personel sayışınıza ya da müşteri sayınıza göre temin edebilirsiniz. Spor salonuna gelen kişilerin kıyafetlerini güvenle saklayabileceği temiz bir dolaba ihtiyacı olacaktır. Ev ortamındaki kolaylığı sağlayan bu dolapların temizliği de kolaydır. Hafif nemli bez ile çelik dolap temizliği rahatlıkla yapılabilir. Kilitli veya kilitsiz tüm çelik dolaplarda ergonomik tasarım mevcuttur.
Elektro statik toz boyalı oldukları için paslanma gibi durumları yoktur ıslak ve sulu bir ortamda kalmadığı müddetçe. Temiz ve normal kullanım koşullarında çelik dolapları uzun süre kullanabilirsiniz. Herhangi bir çalışma ortamını düzene sokacaktır. Dağınık bir ortamda kıyafetlerini değiştirmek zorunda kalmayacak ve güvenle saklanacaktır. Birbirinden farklı modelleri olan bu dolapları satın alırken piyasada ufak bir araştırma yapmanız gerekir. Kaliteli ve işçilik konusunda en iyisi olan firmalarla çalışmak istiyorsanız sizin için önerebileceğimiz Engin Metal’dir.
Yıllardır bu sektörde olan firma size ve dizayn ettiğiniz dolapları temin etme konusunda yardımcı olacaktır. 40 seneyi aşkın piyasada olan bu firma üreticisi ve satıcısıdır. Daha detaylı bilgi almak için mail ya da arayarak ulaşabilirsiniz. Kaliteli ve sağlam dolapların tek adresi Engin Metal firmasıdır. Referanslarına bakarak sizin tasarladığınız dolapları üretmekte sıkıntı çekmeyecektir.