TEB Massey Ferguson Tarla Günleri ile Samsunlu çiftçilerle buluşuyor

TAKİP ET

Tarım sektörüne yönelik ürün ve hizmetleriyle üreticilerin hayatını kolaylaştıran Türk Ekonomi Bankası (TEB) çiftçilere özel avantajlarla katma değer yaratan hizmetlerini Massey Ferguson Tarla Günleri kapsamında tanıtacak. Eylül ve Ekim ayları boyunca 7 farklı ilde gerçekleşecek etkinlik kapsamında TEB, 22 Eylül'de Samsun'daki çiftçilerle buluşacak.

Tarım üreticilerine, tarımsal faaliyet gösteren işletmelere ve tesislere özel ürün ve hizmetler geliştirerek sektörde fark yaratan Türk Ekonomi Bankası (TEB), 22 Eylül’de Samsun’da gerçekleşecek Massey Ferguson Tarla Günleri kapsamında çiftçilerle buluşarak özel avantajlı hizmetlerini aktaracak.
Etkinlik kapsamında çiftçiler tarlada traktörleri test ederken farklı ihtiyaçlarına yönelik özel fırsatlarla buluşma imkânına sahip olacak, TEB standında traktör kredisi avantajından yararlanabilecek. Tarla Günleri etkinlik dizisi kapsamında, belirlenen illerde kurulan stantlarda bekleyen TEB ekibi, üreticilerin mazot, gübre, zirai ilaç, tohum, fide ve yem gibi ihtiyaçlarını kolayca temin edebilmesini, alışverişleri ve nakit çekim işlemleri sonrasında geri ödemelerini hasat vadelerine uygun olarak yapabilmelerini sağlayan TEB Harman Kart’ı ve Tarım Bankacılığı kapsamında sunulan diğer bankacılık ürün ve hizmetlerini üreticiye anlatacak.

Türk Ekonomi Bankası