Teminatsız faizsiz kredi desteği semineri - Samsun Haber

TAKİP ET

Samsun'da küçük işletmelere teminatsız faizsiz kredi desteği semineri gerçekleştirildi.

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda (SMMMO) Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'dan (OKA) Küçük işletmelere teminatsız faizsiz kredi desteği semineri gerçekleşti. 
KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt’un da  katılım sağladığı ‘KOSGEB ve OKA Destekleri’ Konulu  Seminer Youtube üzerinden Samsun SMMMO TV Kanalından canlı yayın ile gerçekleşti.
Seminer Samsun SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Dilaver Ögütçü, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, KOSGEB Samsun İl Müdürü Nebahat Livaoğlu ve  OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin’in açılış konuşmaları ile başladı.
KOSGEB tarafından, COVİD-19 Salgınından etkilenen öncelikli sektörlerdeki mikro ve küçük ölçekli işletmelerin faaliyetlerini sürdürebilmeleri ve istihdamlarını salgın öncesi seviyede tutabilmelerine destek amaçlı teminatsız faizsiz 30.000 -75.000 TL işletme sermayesi niteliğinde geri ödemeli kredi desteği ile OKA tarafından Yatırım Teşvik Sisteminde Yeni Yatırım, Ürün Çeşitlendirme ve Entegrasyon  türlerinde destek unsurlarının yer aldığı teşvik destekleri  hakkında  bilgilendirme sunumları yapıldı.
Seminer Meslek mensuplarının katılımı ve sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.
Seminerin sonunda Samsun SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı ÖĞÜTCÜ, çok faydalı bir seminer olduğunu belirterek katılımcılara,eğitmenlere ve üyelere teşekkürlerini sundu.

Teminatsız faizsiz kredi desteği semineri Samsun Haber