TIR sisteminde Ulusoy'a ödül

TAKİP ET

Uluslararası taşımacılık yapan ve TIR Sistemi'ni kabul eden firmalar arasında başarılı uygulamalar yapanlara verilen ödüllerden birini Karadeniz'de tek firma olarak Ulusoy Karadeniz Nakliyat aldı.

TIR Karneleri Himayesinde Uluslararası Eşya Taşınmasına Dair Gümrük Sözleşmesi'nin  (TIR Sözleşmesi) ülkemizde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) verilmesinden sonra yapılan değerlendirmeler sonucu sistemi ihlal etmeksizin kullanan firmalar arasında değerlendirme yapıldı.

Karadeniz Bölgesi'nden tek firma olarak Ulusoy Karadeniz Nakliyat'ın uzun süreli olarak sistemin kurallarına tam uyumlu çalıştığı belirlendi. Bu nedenle düzenlenen törende Ulusoy Karadeniz Nakliyat'a teşekkür plaketi TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete tarafından,Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy'a takdim edildi. Törene UND Başkanı Çetin Nuhoğlu'da katıldı.

Hülya Ulusoy, yaptığı açıklamada Türkiye'de karayolu taşımacılığı ile özdeşleşmiş isim olan baba Ali Osman Ulusoy'dan devraldığı TIR taşımacılığını ilkelerden taviz vermeksizin uygulamayı sürdürdüklerini belirterek, karayolu taşımacılığında son yıllarda bir darboğazın söz konusu olduğunu ve bunun giderilmesi için hep birlikte çaba gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Ulusoy Karadeniz Nakliyat