Türkiye Finans'tan avantajlı Çeyiz Hesabı

TAKİP ET

Türkiye Finans, gençlerin evlilik hazırlıklarına destek olmak amacıyla devlet katkılı 'Çeyiz Hesabı'nı müşterilerinin hizmetine sundu.

Katılım Bankacılığı’nın öncü kuruluşu Türkiye Finans, yenilikçi ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek, çıkardığı Çeyiz Hesabı ürünü ile yuva kuran gençlerin masraflarına destek olacak.

Çeyiz Hesabı, uzun vadede yüksek kâr payı getirisinin yanısıra düzenli ödeme ile devlet katkısı sağlayan ve avantajlı bankacılık hizmetlerinden yararlanma imkanı sunan bir katılım hesabıdır. Sözkonusu hesap, evlilik ile birlikte doğacak masraflara önceden hazırlanarak gençlerin evlilik döneminde rahat etmeleri için bugünden tasarruf yapma esasına dayanıyor.

Konuya ilişkin Banka’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ebeveynler Türkiye Finans’ta Çeyiz Hesabı açtırarak çocuklarının gelecekteki evlilik masrafları için şimdiden birikim yapabilecek. Ebeveynlerin yanısıra 18-24 yaş arasındaki gençler de, kendi adlarına Çeyiz Hesabı açarak avantajlı getiri ve devlet katkısı imkanlarından yararlanabilecek.

TL vadeli Katılım Hesabı niteliğinde olan Türkiye Finans Çeyiz Hesabı, avantajlı kar payı oranları, aylık ve 3 aylık ödeme seçeneği ve sistemde asgari 3 yıl birikim yapan müşterilere %20’ye varan devlet katkısı fırsatı sunuyor.