TUSAF Başkanı Ulusoy Ürün İhtisas Borsası'nı değerlendirdi

TAKİP ET

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Ürün İhtisas Borsası'nın önemli bir boşluğu doldurduğunu belirterek, "Ürün ihtisas borsası sayesinde üreticilerimizin müşteri sayısı da katbekat artmış olacak" dedi.

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, geçen yıl faaliyete geçen Türkiye Ürün İhtisas Borsası hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Ulusoy, Ürün İhtisas Borsası'nın önemli bir boşluğu doldurduğunu söyledi.

TÜRKİYE ZİRVEYE YERLEŞEBİLİR
Başkan Ulusoy yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Ürün İhtisas Borsası, ülke tarımının gelişmekte olduğunu bizlere gösteren ve sektörde önemli bir boşluğu dolduracak olan bir platform. Son yıllarda lisanslı depoculuk sisteminin gelişmesi ve kaliteli depolama kapasitesinin artmasıyla altyapısı oluşan Ürün İhtisas Borsası sayesinde, üreticilerimizin ürünü hasat dahi etmeden satabilme imkanı olacağı gibi müşteri sayısı da katbekat artmış olacak. Türkiye, dünya tarımsal ürün ticaretinin önemli bir kısmının gerçekleştirildiği coğrafyanın merkezinde üstleneceği rol ile özellikle tahıl ticaretinde bölgede söz sahibi ülkeler arasında zirveye yerleşebilir."
Kaynak: Para Dergisi

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) Başkanı Eren Günhan Ulusoy