TUSAF'dan Bakan Kirişçi'ye hayırlı olsun ziyareti

TAKİP ET

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy ve beraberindeki heyet Tarım ve Orman Bakanı Dr. Vahit Kirişçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak hediye takdim edildi.

Türkiye'nin ekonomik ve sosyal gelişmesine katkıda bulunmaya yönelik olarak üyelerinin, dolayısıyla sektörün, ulusal ve uluslararası düzeyde rehabilitasyonunun, etkinliğinin ve veriminin geliştirilmesini, artırılmasını sağlamak amacıyla büyük bir vizyon üstlenen Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) ziyaret ve programlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Bu anlamda Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy ve beraberindeki heyet Tarım ve Orman Bakanı Dr. Vahit Kirişçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Konuyla ilgili TUSAF'ın sosyal medya hesabından, "Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Vahit Kirişçi’ye, Dr. Eren Günhan Ulusoy başkanlığında TUSAF Yönetim Kurulu hayırlı olsun ziyaretinden bulunmuştur.
Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Vahit Kirişçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Dr. Eren Günhan Ulusoy başkanlığında TUSAF Yönetim Kurulu; tarım politikaları, hububat ve un sektörü, üretim ve ticaret hususlarında görüş alışverişinde bulunmuştur." mesajı paylaşıldı.

TUSAFtan Bakan Kirişçiye hayırlı olsun ziyareti