TÜYAP Samsun ekonomisine büyük katkı sağlıyor

TAKİP ET

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, Samsun'un fuarcılık alanında emin adımlarla ilerlediğini belirterek, TÜYAP olarak her geçen yıl büyüdüklerini söyledi.

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, dün TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan Samsun 3. Gıda Fuarı’nın, profesyonel bir ihtisas fuarı olduğunu belirterek, “Samsun fuarcılık alanında emin adımlarla ilerliyor” dedi.

EKONOMİYE KATKI SAĞLIYORUZ

Samsun 3. Gıda Fuarı’nda sektörün önde gelen firmalarının yer aldığını kaydeden Çamaş, “Dün açılan fuarımız, 25 Kasım’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuarımızda sektörün önde gelen firmaları bir çatı altında buluştu. Amacımız, gerçek alıcıyla bu firmaları buluşturabilmek ve firmalarımıza yeni pazarlar oluşturabilmek. TÜYAP olarak, bölge ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyoruz. “Samsun fuarcılık alanında emin adımlarla ilerliyor. TÜYAP olarak her geçen yıl daha da büyüyoruz” diye konuştu.

İHTİSAS FUARI

Fuarda Horeca ve EDT tedarikçilerinin de stant açtığını belirten Çamaş, “Fuarda, Horeca ve EDT dediğimiz ev dışı tüketim grupları, süpermarket zincirlerinin tepe yöneticileri, gıda ve içecek perakendecileri, oteller, yerel marketler ve toplu tüketim yapan firmalar, endüstriyel mutfak, otel ile kafeteryaların masa üstü ekipmanları ve hijyen ekipmanları satışını gerçekleştiren firmalar da fuarda yer alıyor. Gıda Fuarı, profesyonel bir ihtisas fuarı olarak hizmet veriyor” ifadelerini kullandı.

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş