Uluslararası Mücevherat Saat ve Malzemeleri Fuarı İstanbul'da açılıyor

TAKİP ET

Dünya Mücevher Sektörünün Kalbi Ekim'de ''Istanbul Jewelry Show'' da Atacak!

Dünyanın 5. büyük mücevher fuarı; ‘‘İstanbul Jewelry Show’’ 13 - 16 Ekim tarihleri arasında Türk Ekonomi Bankası (TEB) sponsorluğunda 111’i aşkın ülkeye ev sahipliği yapacak.

31 yıldır kesintisiz UBM Rotaforte tarafından düzenlenen ‘‘İstanbul Jewelry Show’’ Fuarı, 4 gün boyunca Türk Ekonomi Bankası (TEB) sponsorluğunda CNR Expo’da (İstanbul Fuar Merkezi) tüm dünya genelinden mücevher alıcı ve satıcılarını biraraya getirecek. Ülkemiz Mücevher Sektörü ihracatının yüzde 80’ine yakın bir payının gerçekleştiği ‘‘İstanbul Jewelry Show’’ Fuarı’nda, Arap dünyası başta olmak üzere dünyanın dörtbir yanından, mücevher sektöründe yer alan önemli alıcılar Türkiye Mücevher Sektörü ile önemli işbirliklerine imza atmak üzere fuarı ziyaret edecekler.

Türkiye Mücevher Sektörü Görücüye Çıkıyor !
Mücevher sektörünün önemli oyuncularının ürün ve hizmetlerinin sergileneceği Uluslararası
'' İstanbul Jewelry Show'' Fuarı'nda her yıl olduğu gibi birbirinden renkli etkinliklerle 800'ün üzerinde yerli ve yabancı firma yeni sezon tasarımlarıyla adeta yarışacak. Sadece mücevher sektörü profesyonellerinin ziyaret edebildiği fuarda, Türkiye başta olmak üzere Avrupa'dan Asya'ya, Uzak Doğu'dan Amerika'ya birçok coğrafyadan altın, mücevher, pırlanta, renklitaş, yarıdeğerli ve değerlitaş, inci, gümüş, gümüştakı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorason, makine-ekipman&yansanayii, kasa, yazılım, lojistik ile aydınlatma sektöründen 800'ün üzerinde dünyanın önemli mücevher marka ve firmaları çok özel koleksiyonlarını ve ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.
TEB sponsorluğunda, UBM Rotaforte tarafından 13-16 Ekim 2016, tarihleri arasında brüt 30bin m2'lik alanda, 3 salonda düzenlenecek, 43. Uluslararası '' İstanbul Jewelry Show'' Ekim Fuarı, İstanbul Değerli Maden ve Mücevharat İhracatçıları Birliği ' IMMIB), Mücevher İhracatçıları Birliği ( JTR), T.C Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB tarafından desteklenen, Uluslararası Fuarlar Birliği ( UFI) kalite onayı ve Kalite Yönetimi Sistemi ISO 9001 belgesine sahip uluslararası nitelikte bir fuar olma özelliğine sahip.

 

Fuar Açılış ve Ziyaret Saatleri

13 Ekim 2016 11:30-19:00

14 Ekim 2016 09:30-19:00

15 Ekim 2016 09:30-19:00

16 Ekim 2016 09:30-17:00

İstanbul Jewelry Show