Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, iş Dünyasının En Genç 3. CEO Oldu!

TAKİP ET

Türkiye'nin en saygın ekonomi dergilerinden Ekonomist, '40 Yaş Altı 40 Genç CEO' listesini açıkladı. Listeye göre Ulusoy Un'un 1 milyar 800 milyon TL'lik cirosunu yöneten 37 yaşındaki Eren Günhan Ulusoy, iş dünyasının en genç 3. CEO olarak listeye girdi. Ulusoy, ödülünü 25 Temmuz Çarşamba günü TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'ten aldı.

Fahrettin Ulusoy tarafından 1969 yılında kurulan, üretim, ticaret ve lisanslı depoculuk alanlarında faaliyet gösteren ve Türkiye’nin 500 sanayi devi ve 500 büyük ihracat firması arasında bulunan Ulusoy Un, başarılarının yanına bir yenisini daha ekledi.

Türkiye’nin ve dünyanın saygın ekonomi dergileri tarafından Fortune500, Capital500 gibi listelerinde yer bulmasının yanı sıra Ekonomist dergisinin Anadolu Markaları sıralamasında da her sene ilk 30’un içerisinde yerini alan Ulusoy Un’un genç yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Eren Günhan Ulusoy, Türkiye’nin en genç yöneticileri tarafından gösterilmeye devam ediyor. Türkiye’nin en çok okunan haftalık ekonomi dergilerinden biri olan Ekonomist dergisi tarafından 2016 yılında yönettiği 1 milyar 30 milyon TL’lik ciroyla “40 Yaş Altı 40 Genç CEO” sıralamasında 10. sırada yer alan Eren Günhan Ulusoy, bu kez 1 milyar 800 milyon TL’lik ciro yönetimiyle listede 3. sıraya yükseldi. 25 Temmuz Çarşamba günü İstanbul The Ritz Carlton’da düzenlenen “40 Yaş Altı 40 Genç CEO” ödül töreninde, ödülünü TÜSİAD (Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği) Başkanı Erol Bilecik’ten alan Eren Günhan Ulusoy, 2010 yılından beri Ulusoy Un’un yönetiminde bulunuyor.

1 milyar 8 milyon TL cirolu ve 260 kişiye istihdam sağlayan şirketin tepe yönetiminde olan Ulusoy, tecrübenin genç yöneticilerde yaşlı yöneticilere nazaran daha sınırlı seviyelerde olabileceğini fakat dijital çağda yeniliklere daha hızlı adapte olabilme ve dinamizmin artık daha önemli olduğunu belirtiyor. Bir işe başlamadan önce risk hesaplarını yapıp girişimde bulunmaktan çekinmemek gerektiğini söyleyen Ulusoy, bilgi ve tecrübeye güvenip, risk hesabını doğru yaparak kararlar almanın başarıya giden yol olduğunu kaydediyor.