Ulusoy Un'a Gıda Fuarı'nda büyük ilgi

TAKİP ET

Samsun Gıda 2017 - Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı, 23 Kasım Perşembe günü TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını 2. kez açtı. Gıda sektörünün Karadeniz bölgesindeki en büyük buluşması olan fuarda, Samsun'un ihracat şampiyonu Ulusoy Un da 1. salon 2. stantta yerini alıyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası ve TÜYAP işbirliği ile hazırlanan Samsun Gıda Fuarı 2017 - Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı 23 Kasım Perşembe günü 2. kez kapılarını açtı.

26 Kasım Pazar günene kadar sürecek olan fuar, sektörle ilgili tüm üreticilere, toptancı ve perakendecilere, işletmecilere önemli ticari fırsatlar ve iş bağlantıları sağlıyor. Gürcistan, İran, Azerbaycan, Cezayir, Suriye ve Irak gibi ülkelerin alım heyetlerinin katılım gösterdiği fuara, Samsun’un ihracat şampiyonu Ulusoy Un da 1. salon 2. stantta yerini alıyor.

2016 yılında 1,5 milyon ton tarım ürünü üretimi, ihracatı ve ticareti yapan Ulusoy Un, Türkiye’nin 500 sanayi devi ve 500 büyük ihracat firması arasında bulunuyor. Ulusoy Un’un Gıda Fuarı’ndaki öncü konumu hakkında bilgi veren Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy: “Fahrettin Ulusoy tarafından 1969 yılında Samsun’da kurulan Ulusoy Un, bugün Türkiye’nin 500 sanayi devi ve 500 büyük ihracatçı firması arasında bulunmanın gururunu yaşıyor. Karadeniz bölgesinin en önemli fuarının, şirketimizin de temellerini attığımız Samsun’da geleneksel bir hale dönüşmesi, şehrimiz için önemli bir adımdır. Ulusoy Un olarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da fuara destek olmak ve bölgedeki ticaret hacmini geliştirmek için fuarda yerimizi alıyoruz.” dedi.