Vodafone müşteri memnuniyetinde lider

TAKİP ET

Bireysel abone bazında Net Tavsiye Skoru'ndaki liderliğini 6 yıldır devam ettiren Vodafone, kurumsal müşteriler tarafından da en çok tavsiye edilen operatör oldu. Bağımsız bir araştırma şirketinin yaptığı çalışmaya göre hem Esnaf hem de KOBİ müşteri kitlelerinde Net Tavsiye Skoru'nda liderliğe yerleşen Vodafone'un bu başarısında mükemmel müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ve 4.5G yatırımları önemli rol oynadı.

Türkiye’nin Dijital Dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren ve bireysel aboneleri tarafından en çok tavsiye edilen operatör olan Vodafone, kurumsal müşteriler tarafından da en çok tavsiye edilen operatör oldu. Bağımsız bir araştırma kurumu tarafından yapılan ve kurumsal abonelerin kendi operatörleriyle deneyimledikleri servis kalitesi doğrultusunda operatörlerini yakın çevrelerine net tavsiye etme oranını ölçümleyen Net Tavsiye Skoru İzleme araştırması, Vodafone’un kurumsal kullanıcılar tarafından da en çok tavsiye edilen operatör olduğunu ve Vodafone’lu işletmelerin operatörlerini gönül rahatlığıyla tavsiye ettiklerini ortaya koydu.

Mükemmel müşteri memnuniyetine odaklandı
Vodafone Türkiye’nin Net Tavsiye Skoru liderliğinde kurumsal müşteri memnuniyetine yönelik yaptığı çalışmalar önemli rol oynadı. Mükemmel müşteri memnuniyetini faaliyetlerinin merkezine koyan Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi, Temmuz 2014’te sunduğu Yarına Hazırım Platformu ile her ölçekten 100’ü aşkın müşterisiyle bir başarı hikayesine imza atarak tüm Türkiye ile paylaştı. Diğer yandan, Dijitalleşme Endeksi ile her bir müşterisinin dijitalleşme ihtiyaçlarını tespit ederek bu ihtiyaçlara uygun çözümler sunan Vodafone, toplam 42 bin işletmeyi dijitalleştirirken, Türkiye’nin Dijitalleşme Endeksi’ni de %48’den %53’e çıkardı. Vodafone ayrıca, kurumsal müşterilerinin tarifelerini 51 ülkede Türkiye’deymiş gibi kullanmalarını sağlayarak faturalarını düşünmeden yurtdışında da işlerini kesintisiz sürdürmelerine yardımcı oldu.devam edeceğiz.”

Vodafone