Eline Managed By Dedeman açılıyor! Eline Managed By Dedeman nerede! Eline Managed By Dedeman iletişim

TAKİP ET

Dedeman'ın Karadeniz sahil hattındaki ilk oteli 'Elina Managed by Dedeman' Doğanlar Grup işbirliğinde Atakum'da açılıyor.

Dedeman Hotels'den yapılan açıklamada; "Dedeman Hotels & Resorts International olarak; yarım asrı aşkın tecrübemizi Samsun’a taşımaya hazırlanıyoruz.
Dedeman’ın Karadeniz sahil hattındaki ilk oteli “Elina Managed by Dedeman” ile Samsun'un kalbi Atakum’da misafirlerimizi ‘Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile ağırlayacağımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.
Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri olarak; Samsun’un önde gelen yatırımcılarından Doğanlar Group ile yaptığımız iş birliği ile, Dedeman bayrağını Karadeniz’in sahil hattına da taşımış olmanın ve bölgedeki aktif otel sayımızı 5’e çıkarmanın gururunu yaşıyoruz.
Kuzey hattındaki gücümüzü daha da arttırmak için Doğanlar Group ile gerçekleştirdiğimiz iş birliklerinin ilki olan Elina Managed by Dedeman, Managed by Dedeman markasının da ilk otellerinden biri olarak hizmet verecek." denildi.
Dedeman ve Doğanlar ailelerinin ev sahipliğinde açılacak olan Eline Managed By Dedeman'ın açılış töreni 21 Temmuz 2023 Cuma günü saat 14:00'de gerçekleşecek. 
Eline Managed By Dedeman adres: Cumhuriyet, 3002. Sk. No:10, 55200 Atakum/Samsun
Eline Managed By Dedeman iletişim:0362 437 02 04