Emin Kar vefatının birinci yılında anılacak!

TAKİP ET

Samsunspor'a futbolcu, yönetici, başkan olarak hizmet eden Emin Kar, ölümünün 1. yıldönümünde 'Kaptan'sız 1 Yıl, Emin Kar Anma Gecesi' etkinliğiyle anılacak.

Samsunspor Kulübü’nün sembol isimlerinden Emin Kar için anma gecesi düzenlenecek. Samsunspor’a futbolcu, genel kaptan, idari menajer, yönetim kurulu üyesi, başkan olarak uzun yıllar hizmet eden Kar’ın 1. ölüm yıldönümünde, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon’da anma etkinliği yapılacak. Program 18 Ekim Salı akşamı saat 19.00 başlayacak.
Anma gecesinde aile fertleri, özel hayatındaki yakın arkadaşları, birlikte futbol oynadığı takım arkadaşları, dönemin idarecileri, başkanlık yaptığı dönemdeki futbolcular, teknik adamlar Emin Kar ile ilgili anılarını anlatacak. Gece kapsamında Emin Kar’ın hayatının değişik kesitlerini ölümsüzleştiren çok özel fotoğraflar da sergilenecek.
EMİN KAR KİMDİR? 
15 Ekim 1960’da Trabzon’da doğan Emin Kar, 1981’de Samsunspor’a transfer oldu. 20 Ocak 1989 kazasında engelli kalana kadar aralıksız Samsunspor forması giyen Kar, kazanın ardından bir daha yürüyemedi. Futbolu zorunlu olarak bırakan Kar farklı zaman dilimlerinde Samsunspor’a genel kaptan, idari menajer, başkan, yönetim kurulu üyesi olarak hizmet etti. Futbolculuğunda ‘Kırkayak Emin’, ‘Kaptan’ lakaplarıyla anılan Emin Kar, geçirdiği kalp krizinin ardından hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetmiş ve 18 Ekim 2021 tarihinde vefat etmişti. 

Emin Kar son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Samsunspor camiasının acı günü, Emin Kar hayatını kaybetti

Emin Kar kalp krizi geçirdi, Emin Kar kimdir?