Eni'nin Kalbi Samsun'da seyircisiyle buluştu

TAKİP ET

Samsun Devlet Opera Balesi'nin çocuk operası 'Eni'nin Kalbi' seyircisiyle buluştu. 19 Ekim 2022 Çarşamba günü seyircisiyle buluşan 'Eni'nin Kalbi' çocuk operası yine 26 Ekim 2022 tarihinde saat 13.00'te Zehra Yıldız Salonunda sahnelenecek.

Özgün yapıtları başarıyla sahneleyen ve çocukların beğenisini kazanan SAMDOB, “Eni’nin Kalbi” çocuk operasını bu sezon da sahneliyor. Oyunun müzikleri Can Aksel Akın’a, libretto ve öykü Cennet Türker’e ait. Yönetmenliğini Şahan Gürkan’ın yaptığı eserde farklı karakterlerde dönüşümlü olarak; Eni rolünde Fatma Hande Anar, Esra Arslantürk ve Umut Yavuz, Mano rolünde Metin Bayram, Murat Çamlıtepe ve Ulaş Kocatürk, Bekçi rolünde ise Eray Dönmez ve İpek İncekaş rol alıyor. Eserde Samsun Devlet Opera ve Balesi Korosu da sahnede oyunculara eşlik ediyor.
Samsun Devlet Opera ve Balesi orkestra sanatçılarının müziklerini seslendirdiği çocuk operasının orkestra şefi Tolga Taviş. Kostümler Gülnur Çağlayan Tuluk, dekor ise Hakkı Kandır imzası taşıyor. Işık tasarımı Oğuz Murat Yılmaz’a ait. Eserin koreografı Çağıl Han Öztornacı. Murat Turgut ise video ve projeksiyon gösterisi ile çocukları büyülü bir dünyaya davet ediyor.
19 Ekim 2022 Çarşamba günü seyircisiyle buluşan “Eni’nin Kalbi” çocuk operası yine 26 Ekim 2022 tarihinde saat 13.00’te Zehra Yıldız Salonunda sahnelenecek. Çocuk operasının biletleri Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesinden ve www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilir.  SAMDOB gişeleri hafta içi ve Cumartesi 10.00-17.00 saatleri arası ve temsil günleri temsil başlama saatine kadar açıktır.