Erol Köroğlu: İlkadım'ı Cumhur İttifakı kazanacak

TAKİP ET

Samsun'da AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Erol Köroğlu, 2024 yerel seçimleri ile ilgili açıklamasında, "İlkadım Belediyesini Cumhur İttifakı olarak kazanacağız. İlkadım'da hizmet hamlesi başlatacağız" dedi.

Samsun'da AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Erol Köroğlu, İlkadım ilçesinin 5 yılının verimsiz geçtiğini açıkladı. 
AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Erol Köroğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İlkadım halkının belediye yönetimini muhalefet partisine verdiğini hatırlatarak, "Milletimizin vermiş olduğu karara saygı duyuyoruz. Ancak iş başına getirilen yönetim, geçen 5 yıl içinde oy verenleri de hüsrana uğratmıştır. Hizmet anlamında verimsiz geçen yılları 2024 yerel seçimlerinde telafi etmek için İlkadım halkı günün gelmesini beklemektedir.  Cumhur İttifakı ile birlikte İlkadım'da hizmet hamlesi yeniden başlayacaktır. Biz de aday adayı olarak hizmete talip olduk. Parti Genel Merkezimizin takdiri ve milletimizin tevüccühü ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde göreve seçilmemiz halinde İlkadım ilçemizde ciddi reformlar yaparak, kayıp 5 yılı telafi edeceğiz" dedi.

Erol Köroğlu: İlkadım'ı ihya edeceğiz

Erol Köroğlu İlkadım için ilk adımı attı

Erol Köroğlu