Erol Köroğlu: İlkadım'ı ihya edeceğiz

TAKİP ET

Samsun'da AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Erol Köroğlu, yapılacak yerel seçimde aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde İlkadım ilçesini hizmetlerle ihya edeceklerini söyledi.

Samsun'da AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Erol Köroğlu, İlkadım ilçesinin sorunlarını bildiklerini ve göreve gelmeleri halinde bu sorunlara tek tek neşter vuracaklarını açıkladı.
AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Köroğlu, 2024 yerel seçimleri için aday adaylığını açıklarken bir yandan da saha çalışmalarını sürdürüyor. Kendisinin daima İlkadım halkının içinde olduğunu belirten Köroğlu, göreve gelmesi halinde de bu tutumunun devam edeceğini her zaman halkın içinde olacağını kaydetti. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İLkadım Belediyesi'ni kaybettiklerini hatırlatan Erol Köroğlu, "Bir yol kazası yaşandı. Ancak bu seçimde bunu telafi edeceğiz. İlkadım Belediyesi'ni yeniden AK Parti kazanacak ve İlkadım halkı mahrum kaldığı hizmetlere yeniden kavuşacak. 2002 yılından beri içinde bulunduğu ve değişik kademelerinde görev yaptığım AK Parti'nin İlkadım Belediye Başkan adayı gösterilmem halinde, İlkadım ilçemizin sorunlarının çözümüne ilişkin hazırladığımız projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Durmak Yok Yola Devam şiarı ile İlkadım halkını hizmetle buluşturmak için durmadan çalışacağız" dedi.

Erol Köroğlu